NUROL GYO, YENİ PROJELERİNİ TANITTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NUROL GYO, YENİ PROJELERİNİ TANITTINurol GYO, İstanbul’da yeni bir yaşam alanı sunan Nurol Tower ve Nurol Park’ın tanıtımını Gaziantep’te gerçekleştirdi. Gaziantepli yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, projede Gazianteplilere sunulan özel fırsatlar hakkında çeşitli bilgiler verdi.


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), en yeni iki projesi Nurol Tower ve Nurol Parkın lansman toplantısını Gaziantep Tuğcan Otel’de gerçekleştirdi. Gaziantepli yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, yeni projeler ve avantajları hakkında açıklamalarda bulundu.Ünlü ekonomist Deniz Gökçe ise Gayrimenkul Sektörüne Bakış:Doğru Yatırımın Kuralları” konulu bir konuşma yaptı.

NUROL GYO, YENİ PROJELERİNİ TANITTIİş hayatının merkezi Mecidiyeköy’de ‘EvOfisEv’ konseptiyle yükselen Nurol Tower’ın  yüzde 1 kdv avantajıyla Temmuz ayında teslim edileceğini ifade eden Nurol GYO Genel Müdürü Aykaç, 73 m2 ve 193 m2 arasında değişen daire seçeneklerinin çalışma ve yaşam hayatını birleştireceğini söyledi.

30 katlı tek bloktan oluşan Nurol Tower’ın 243 bağımsız birimden oluştuğuna dikkat çeken Aykaç,”Banka kredili ödemenin yapılabildiği Nurol Tower, sosyal hayata dair tüm hizmet ünitelerini içerisinde barındırıyor. İstanbul’un kalbinde Florance Nightingale ve Adalet sarayına yürüme mesafesinde tüm bağlantılı yolların merkezinde yer alan Nurol Tower, yatırımcılarına birçok ulaşım alternatifleri de sunuyor” dedi.

Nurol GYO’nun diğer bir yatırımı olan Nurol Parkın ise Güneşli’de yepyeni bir ‘Yaşam Vadisi’ olarak hayata geçeceğini kaydeden Aykaç,”Yüzyılın yaşam tarzı ve metropol ihtiyaçlarını doğru okuyarak gayrimenkul projeleri üretiyoruz. Güneşli’de 55.000 m2 alan üzerinde inşa edilecek Nurol Park, alçak katlı loftlar, residence ve tower’lar, sosyal tesisler ile açıkhava ticari alanlarından oluşuyor. 24 bin m2 peyzaj ve 20 bin m2 ofis alanlarıyla Nurol Park, huzurlu ve modern bir ortamda yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek oluşturuyor” diye konuştu.

NUROL GYO, YENİ PROJELERİNİ TANITTIÖte yandan ünlü ekonomist Deniz Gökçe ise “Gayrimenkul Sektörüne Bakış: Doğru Yatırımın Kuralları” konulu konuşmasında katılımcılara önemli bilgiler verdi.

Ekonomik verilere ve Türkiye’deki bankacılık denetleme sistemine değinen Gökçe,2003 yılında yaşanan ekonomik krizin özellikle bankacılık sektöründe yeni önemlerin alınması açısından önemli bir dönem olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
NUROL GYO, YENİ PROJELERİNİ TANITTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin