ÖĞRETMEN ADAYLARI AVRUPA’YA GİDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖĞRETMEN ADAYLARI AVRUPA’YA GİDİYORZirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Avrupa ülkelerine staja gidiyor.

Zirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Erasmus Staj Hareketliliği kapsamında Avrupa’nın değişik ülkelerinde yaz stajı yapacaklar. Bu yıl staj için İngiltere, Almanya, Avusturya, Danimarka ve Macaristan’ı tercih eden Eğitim Fakültesi öğrencileri bu ülkelerdeki eğitim kurumlarında kendi alanları ile ilgili olarak staj yaparak hem farklı okul ortamlarında bulunup tecrübe kazanacaklar hem de yeni ülkeler ve kültürlerle tanışmış olacaklar.

Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Töremen Eğitim Fakültesi öğrencilerinin yaz stajı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Öğretmen adaylarımızın ülkemizin eğitim sisteminden farklı eğitim sistemleri ile tanışıp farklı öğrencilere ders anlatmaları öğretmenlik mesleği açısından önemli bir fırsat. Bu tecrübe fırsatını iyi değerlendirip yaz döneminde gittikleri ülkede kendilerini geliştirirlerse mezun olduklarında daha donanımlı öğretmenler olarak mesleğe adım atabilirler.” dedi.

Eğitim Fakültesi Erasmus Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Uğur Taşdelen staj hareketliliği ile ilgili olarak; “Eğitim Fakültesi öğrencilerimizin Erasmus yaz stajına ilgileri gittikçe artıyor. Geçen yıl sadece 2 öğrencimiz staja gitmişken bu yıl 16 öğrencimiz değişik ülkelerde staja gidiyor. Zirve Üniversitesi içerisinde staja en çok öğrenci gönderen fakülte Eğitim fakültesidir. Önümüzdeki yıl bu sayının daha da artacağına inanıyoruz, gidemeyen öğrencilerimiz şimdiden önümüzdeki yıl staja gitmek için planlar yapmaya başladı” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖĞRETMEN ADAYLARI AVRUPA’YA GİDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin