Özel Defa Life Hastanesi açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Defa Life Hastanesi Güneykent Mahallesi’nde açıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, SGK Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun, Sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşlan Başhekim Dr. Ulaş Yanık, Gaziantep’in 16. hastanesinin açılışını yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, “Gaziantep’in 16. Hastanesi olarak hizmete açılmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Temelini 2014 yılında attığımız Defa Life Hastanemiz bugün hizmetinizde. Bizler her defasında sağlık sloganı ile yola çıktık. Aslında sloganımız sektörün dinamikleriyle çelişse de her defasında sağlık ile alışılmışın dışında bir hasta memnuniyeti ve tecrübesi kurgulamayı sağladık. Bunun için konusunda uzman hekim ve hemşire kadrosu, güleryüzlü personeli ile üst düzey ahlaki odaklı bir hizmet sunan bir hastane olmayı hedefledik. Sektörde yer alan sağlık hizmet kuruluşlarına da örnek olabilmeyi başarır isek siz değerli halkımızın bu hizmeti daha kaliteli almasını sağlayacak ve bu da bizi hedefimize bir adım daha yaklaştıracaktır.

İnsan hayatının kutsallığına ve Sağlığın önemine değinen AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Hastanenin açılış kurdelasını keserek hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

hastanesi-defalife

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özel Defa Life Hastanesi açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin