ÖZEL SEÇKİN KOLEJİ VİYANA’DAN DÖNDÜ…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL SEÇKİN KOLEJİ VİYANA’DAN DÖNDÜ…Özel Seçkin Koleji ilköğretim Okulu, Terranostra@Ourearth? adlı Comenius projesi için Avusturya’nın başkenti Viyana’da 16-20 Ocak 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen toplantıya iki öğretmeni ve 8. Sınıf öğrencileriyle katıldı.
Türkiye ile birlikte Avusturya, Almanya, İspanya, Romanya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti’nin de katıldığı toplantıda “Küresel Isınma” ve onun sonuçlarıyla ilgili olarak her ülke “Nesli Tükenen Hayvanlar ve Bitkiler” ile ilgili sunum yaptı. Bunun yanında, terranostra.wikispaces sitesine aylık rapor olarak girilen “Hava Raporu” ve her ülkenin kendi okullarında yapmış oldukları aynı soruları içeren anket sonuçlarının broşür haline dönüştürülmesi gibi konulara değinildi.
Toplantının en çok dikkat çeken etkinliklerinden biri de “Noah’s Spaceship” (Nuh’un Uzay Gemisi) adlı oyunun ilk provasının yedi farklı ülkeden bir araya gelen öğrenciler tarafından ilk kez sergilenmesiydi.
Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okul Müdürü Mustafa ŞENEL “16-20 Nisan 2012 tarihleri arasında Polonya’da gerçekleştirilecek olan toplantıda, “Noah’s Spaceship” oyununda bu kez “Nuh” karakterini canlandırarak yedi farklı ülkenin öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelmenin heyecanını bir kez daha yaşayacağız. Böylelikle, küresel ısınma ve onun sonuçlarına karşı bir kez daha tek vücut olacağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZEL SEÇKİN KOLEJİ VİYANA’DAN DÖNDÜ…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin