PANORAMA MÜZESİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PANORAMA MÜZESİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYORGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Panorama 1453 Tarihi Müzesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Daha önce Gaziantep’in kültür ve turizm yönünden kalkınması için daha fazla çalışma yapacağını ifade eden Şahin, kente Gaziantep Savunmasını anlatan bir Panorama Müzesi’nin kazandırılması için de harekete geçti.

Bu kapsamda yıllık 1 milyon ziyaretçi ağırlayan İstanbul’daki Panorama 1453 Tarih Müzesi’ni ziyaret eden Başkan Şahin, müzedeki tasarımı tek tek inceleyerek, Kültür A.Ş. İdari İşler Müdürü ve Panorama 1453 sorumlusu Salih Doğan’dan bilgi aldı.

Gaziantep savunması tarihinin çok önemli olduğunu, bu tarihi mirasın bir an önce gençlere ve çocuklara tanıtılması gerektiğini her fırsatta dile getiren Şahin, Gaziantep Savunmasını anlatan Panorama Müzesi’nin yapılması için çalışmalara başladı.

Öte yandan Antep Kalesi’nin hemen yanı başına yapılacak müze için, Panorama 1453 Tarihi Müze yetkililerinin önümüzdeki günlerde Gaziantep’e gelmesi planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PANORAMA MÜZESİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin