ŞAHİN, YENİDEN BAŞKAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN, YENİDEN BAŞKANS.S Gaziantep Karataş Oto Makine Küçük Sanayi Sitesi Olağan Genel Kurulu KOSGEB toplantı salonunda gerçekleştirildi.

S.S Gaziantep Karataş Oto Makine Küçük Sanayi Sitesi Olağan Genel Kurulu Kosgeb toplantı salonunda çok sayıda esnafın katılımı ile gerçekleştirildi. Genel Kurula Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ergün Özuslu, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Kantinciler Odası Başkanı Şıho Kelleci, Oto Lastikçiler Odası Başkanı Abdülkadir Arıkan, Sanayi Sitesi yönetimi ve üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Şahin genel kurulda derneğin çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Oylama usulü ile yapılan seçim öncesinde esnaf sıkıntılarını dile getirdi. Mustafa Şahin esnafın sıkıntılarının giderileceğini ve bunun için var olduklarını belirtti.

Mustafa Kemal Güneş’in divan başkanlığında gerçekleştirilen olağan genel kurulunda esnaf merak ettiklerini sorarak sorunlarına nasıl çözüm bulacaklarını ve Şahinbey Belediye Başkanı ile yapılan görüşmelere rağmen esnaf sanayi sitesi dükkânlarının satışında ki son gelişmelerin ayrıntılarına ilişkin bilgi aldı.

ŞAHİN, YENİDEN BAŞKANBU DERNEK KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR

Esnafın Karataş Sanayi Sitesi ile ilgili sıkıntılarına ve sitemlerine karşılık olarak Küçük Sanayi Sitesi Başkanı ve divan başkanı Mustafa Kemal Güneş; kooperatifin birlik ve beraberliği sayesinde satış şartlarının iyileştirildiğini kooperatif tarafından gerçekleştirilen girişimlerin sayesinde şartların esnafın lehine geliştiğini söyledi. Güneş; “ Kooperatifler insanların bir araya gelerek  kurduğu devletin vermiş olduğu teşviklerden yararlanmak üzere kurulmuş bir kurumdur. Kooperatiftler kimsenin babasının malı değildir. Kooperatifi fesih etmek çözüm ve çare değildir. Biz hiç kimsenin kooperatiflerin birlik ve beraberliğini bozmasına izin vermeyeceğiz. Herkes allah için elini vicdanını koysun ve ondan sonra karar versin. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bundan bir ay önce kanun bu şekilde, Karataş sanayi sitesinde yapılan dükkanların yarısı peşin, kalan yarısı ise 24 ay taksitle satılacaktır derken üç gün önce çıkıp taksit süresinin 10 yıla çıkarılacağını ve faiz oranların %1 olacağını söyledi. Bütün bu gelişmeler kooperatifimizin aylardır yapmış olduğu çalışmalar ve girişimler neticesinde olmuştur. Biz burada esnafımızın hakkını, hukuku korumak için çalışıyoruz. Bütün bu gelişmeler bizim birlik ve beraberlik içinde oluşumuz ve dik duruşumuzdan kaynaklanmaktadır. Ben hiç kimsenin bu kooperatifin birlik ve beraberliğini bozmasına izin vermem. Karataş Sanayi Sitesi kimsenin babasının malı değildir, buradaki esnafın vergileri ile yapılan yerlerdir. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sürekli olarak ben yaparım, ben bilirim, sizin yerinize ben düşünürüm diyor. Kentimizde böyle bir şey yoktur, biz vardır hepimiz vardır” dedi.

Yapılan olağan genel kurul neticesinde S.S Gaziantep Karataş Oto Makine Küçük Sanayi Sitesi başkanlığına Mustafa Şahin yeniden seçilerek güven tazeledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAHİN, YENİDEN BAŞKAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin