Şahin, Zabıta ekipleriyle ekmek fırınlarını denetledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Corona Virüs (COVID-19) salgını dolayısıyla denetimleri sıklaştırdı. Şahin, zabıta ekipleriyle beraber ekmek fırınlarının gitti, kurallara uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde başlayıp kısa sürede Dünya’ya yayılan Corona Virüse karşı verilen ulusal mücadele devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, salgının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana tedbirler alarak özellikle gıda satışı ve üretimi olan yerlerde denetimleri sıklaştırdı. Dezenfekte çalışmaları ve sosyal yardımlar devam ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de denetimlere çıkıyor. Şahin, Büyükşehir Zabıta Ekipleri’yle beraber halk sağlığının korunması ve hijyen şartlarının sağlanması amacıyla ekmek fırınlarına gitti. Yapılan denetimlerde yayınlanan genelgelerde belirtilen şartlara uyulup uyulmadığını kontrol edildi, Başkan Şahin, esnafın sıkıntılarını dinledi.

Yapılan denetimlerde, fırınlarda satış yerleriyle, ödemenin yapıldığı yerin farklı olması, çalışanların maske ve eldiven takma kuralına uyup uymadığı soruldu. Fırınlarda ve gıda satışı yapan yerlerde salgına karşı alınan tedbirleri yerinde incelendi.

Öte yandan Büyükşehir Zabıta ekipleri, her gün rutin olarak salgından korunma tedbirlerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahin, Zabıta ekipleriyle ekmek fırınlarını denetledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin