Şahsenem 12 yıl aradan sonra müzikseverlerle buluştu

featured
Şahsenem 12 yıl aradan sonra müzikseverlerle buluştu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahsenem 12 yıl aradan sonra müzikseverlerle buluştu

90’lar pop müziğinin unutulmayan star ismi Şahsenem, 12 yıl sonra tekli çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu.

Müzik severlere sunduğu Şahsenem yorumuyla hit olmuş eserleri sayesinde gündemden düşmeyen güzel şarkıcı, özlem bitti ifadesinde bulundu. Yapımcılığını Arkadaş plak kasetçilik adına Yunus Karakaş ve Bora Karakaş’ın yaptığı Şahsenem yorumuyla “Tutamıyorum Sevdaları” isimli teklinin aranjör koltuğuna Mert Aktürk oturdu.

“Tutamıyorum Sevdaları” isimli eserin söz ve müziği Murat Alphan imzası taşırken, şarkının vokallerini de kendine özgü tavrı ve tarzıyla yine Şahsenem yaptı. Bir tarzın sanatçısı olarak şöhreti yakalayan Şahsenem, yeni teklisinde club tarzı şarkısı “Tutamıyorum Sevdaları” ile sevenlerini de şaşırtacak. Uzun zamandır sevenlerinin yeni şarkı nerede kaldı sitemine bundan sonra açığı kapatacağız her ay bir tekli çıkaracağım vurgusuyla cevap verdi.

ŞAHSENEM’E YAPAY ZEKA İLE KLİP

12 yıl aradan sonra tekli şarkısını yaptığı klip çalışmasıyla taçlandıran sevilen isim Şahsenem, görselliğini “Tutamıyorum Sevdaları” isimli teklisinin söz ve bestecisi Murat Alphan’ın ellerine bıraktı. Stüdyoda yapay zeka ile arttırılmış gerçeklik, yüz ve makyaj efektleri tekniği kullanılarak Şahsenem performansı ile tamamlanan klip yayına girmesiyle beğeni topladı. Usta yorumcu Şahsenem “Yeniden sevenlerimle buluşmak bana huzur verdi, yeni şarkı yapmadım diye çok sitem eden sevenlerim haklılar, güzel bir şarkı ve onu klip çalışmasıyla bütünleyen yönetmenimiz Murat Alphan başarısıyla gitmemek üzere döndüm. Tek söyleyeceğim nerede kalmıştık hadi yola devam” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahsenem 12 yıl aradan sonra müzikseverlerle buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin