SERVİ ERDEMOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TÖRENLE AÇILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SERVİ ERDEMOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TÖRENLE AÇILDIErdemoğlu Holding’in 5 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk öğrencileriyle buluştu.

Bugüne kadar eğitime 50 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, “Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni, bölgedeki gençlerimizin kaliteli bir eğitim ortamından en iyi şekilde yararlanmaları ve geleceğe umutla bakabilmeleri amacıyla hizmete sunduk. Önümüzdeki dönemde de, Türkiye’den kazandığımızı Türkiye’nin geleceğine kazandırmaya devam edeceğiz.Bizim olan hiçbir şey yoktur.Ne yaparsak ülkemiz ve milletimiz için yapıyoruz. ”. dedi.

5 MİLYONLUK YATIRIM

Halı, mobilya, ev tekstili, lojistik, iplik ve enerji sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Erdemoğlu Holding, kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle de geleceğe yatırım yapıyor. 2011 yılında Van’da meydana gelen deprem felaketinin ardından yaptırdığı Van Mehmet Erdemoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 2013 yılında açılışını yapan, geçtiğimiz Mayıs ayında Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi’nin temelini atan Erdemoğlu Holding, Gaziantep’te yaptırdığı Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni törenle açtı. 5 milyon liralık bir yatırımla hayata geçen, yaklaşık bin öğrenci kapasiteli Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 18 derslik,  9 laboratuvar, 9 atölye, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane ve 9 ayrı bölümü bulunan rehberlik ve yönetim birimlerinden oluşuyor. Ayrıca okul arazisi içinde Uygulama Anaokulu, tören alanı ve peyzaj düzenlemesi yapılmış yeşil alanlar bulunuyor.

Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Adıyaman Valisi, Adıyaman Belediye başkanı, milletvekilleri ve kalabalık bir halk toplulugu katıldı. Açılış töreninde konuşan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, “Eğitime verilen her desteğin ülkemizin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu biliyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni, gençlerimizin kaliteli bir eğitim ortamından ve olanaklarından en iyi şekilde yararlanmaları ve geleceğe umutla bakabilmeleri amacıyla hizmete sunduk. Bu bakış açısıyla, Türkiye’den kazandığımızı Türkiye’nin geleceğine kazandırmaya ve geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

SERVİ ERDEMOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TÖRENLE AÇILDIEĞİTİM YATIRIMLARI BABADAN MİRAS

Erdemoğlu Holding olarak eğitimde fırsat eşitliği konusunu son derece önemsediklerini belirten İbrahim Erdemoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:“Babamız Rahmetli Mehmet Erdemoğlu’nun bize aşıladığı en temel ilke eğitimdi. Biz de bu ilke doğrultusunda Türkiye’nin değişik yerlerinde eğitim yatırımları yaptık. Bugüne kadar 7 okul ve birçok öğrenci yurdu yaptırarak toplumumuzun hizmetine sunduk. Ayrıca her yıl yaklaşık 400 öğrenciye burs vererek eğitimlerine katkıda bulunuyoruz. Eğitime yaptığımız yatırımlar, 50 milyon TL’yi buldu. Son olarak geçtiğimiz aylarda Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi’nin temelini attık. Bu eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bu bölgeye armağanımızdır.” dedi.

Eğitim alanında projelerinin her zaman devam edeceğini açıklayan Erdemoğlu, ayrıca Adıyaman’ın Besni ilçesinde bölge insanının ihtiyaçlarına yönelik olarak sosyal tesisler ve sağlık ocağı inşa ettiklerini, geçtiğimiz günlerde de Gaziantep’te yaptıracakları cami için protokol imzaladıklarını sözlerine ekledi.

1970’li yıllarda iki dokuma tezgâhıyla temellerinin atıldığı bugün ise dünyanın en büyük parça halı üreticisi haline gelen Erdemoğlu Holding’in kurumsal sosyal sorumluluk alanında önemli yatırımları bulunuyor. Türkiye’den kazandıklarını Türkiye’ye kazandırmak felsefesiyle hareket eden Holding, okul ve yurtların yanı sıra üst geçit, cami, Taziye evi, bakımevi, halı saha, park gibi tesislerle bölgenin sosyal yaşam alanlarına katkıda bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SERVİ ERDEMOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TÖRENLE AÇILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin