SİMİTÇİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİMİTÇİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADIAk Parti Gaziantep İl Başkan Siyasi Danışmanlığı görevinde bulunan Semih Simitçi  2015 genel seçimlerinde  AK Parti’den  Milletvekili aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Semih Simitçi yıllardır siyasetin çeşitli kademelerinde görev alarak, Gaziantep’in siyasi hayatında kendine yer bulduğunu, temiz ve dürüst siyasetçi çizgisinde yoluna milletvekili olarak devam etmek istediğini kamuoyuyla paylaştı.

Simitçi, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından oldukça önem arz etiğine vurgu yaparak, Başta çözüm süreci olmak üzere, yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi gibi çok önemli konuların gündeme geleceğini söyledi.

Simitçi konuşmasına şöyle devam etti; “Ayrıca çözüm sürecini baltalamak isteyen iç ve dış mihraklar bu seçim üzerinden yine devleti ve hükümeti yıpratmaya yönelik çalışma yapacaklardır. Huzur ve esenlik şehri olan Gaziantep’te ise gezi olayları ve Kobani’yi bahane ederek şehrimizde huzuru bozmak için ellerinden geleni yapmışlardır. Bütün bu yapılanlar ülkemizin güçlenmesini istemeyenlerin ortak çabalarının bir göstergesidir. Milletimiz bu yapılanları tüm çıplaklığı ile izlemiş ve görmüştür. Artık karar zamanı yaklaşmıştır. 7 Haziran günü yapılacak seçimlerde milletimiz bütün bu kirli oyunları elinin tersi ile itecek ve Ak parti iktidarını bir kez daha güçlendirerek iktidarının devamını sağlayacaktır. 8 Haziran günü Türkiye’nin önünde hiçbir engel kalmayacak ve Ekonomisi güçlü, yaşam standartları yükselmiş Dünyanın güçlü devletleri arasında yer alacaktır.İnşallah halktan aldığımız bu güçle yine mazlumların yanında zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğiz. Filistin den Arakana, Suriye den Afganistan’a kadar Dünyadaki bütün Müslüman kardeşlerimizin sesi olacağız.

SİMİTÇİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADIBu güzel şehrin bir evladı olarak yaklaşık 23 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer almaktayım. Ak Parti kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi geleneğinden ve köklerinden gelen bir kardeşinizim. İnancım gereği, İyilerin dürüstlerin namuslu ve şerefli insanların banane deme lüksü olmayıp, bizzat devlet idaresinin en başlarında yer almalarıdır.Uzun yıllar aktif siyasi hayatım boyunca hep bu söz üzerinde durdum ve birçok konuşmalarımda şu ifadenin altını çizerek söyledim. “Biz siyaseti kulların duası Allah’ın rızası için yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”

24.02.1966 yılında Gaziantep de doğan Simitçi’nin siyasi özgeçmişi ;

Ak parti Gaziantep İl Başkan Siyasi Danışmanlığı – 2012-2014,

Hasparti Türkiye Kurucu üyeliği ve Gaziantep İl Başkanlığı – 2010-2012

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığı – 2008-2010

Saadet Partisi Gaziantep Milletvekilliği Adaylığı – 2002

Saadet Partisi Kurucu Üyeliği ve İl başkan yardımcılığı – 2001

Fazilet Partisi İl kurucu üyeliği ve Şahinbey İlçe Başkanlığı – 1999

Refah Partisi Mahalle Temsilciliği ve Şahinbey İlçe Yön.Krl.Üyeliği – 1992-1997

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SİMİTÇİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin