TÜRKEŞ, OĞUZELİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜRKEŞ, OĞUZELİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş Oğuzeli ilçe Belediyesine ziyarette bulunarak Başkan Mehmet Sait Kılıç’a hayırlı olsun dileklerini iletti ve görevlerinde başarılar diledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, Gaziantep Sanayi ve Ticaret Odaları ile Ticaret Borsasını ziyaret ettikten sonra Oğuzeli Belediyesine de ziyarette bulundu. Türkeş, 30 Mart seçimleri sonrasında başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Sait Kılıç’ı tebrik etti ve başkanlık görevinin hayırlı olmasını diledi.

Türkeş Oğuzeli Belediyesini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada;  “Bugün Gaziantep’te Sanayi ve Ticaret Odalarımızı ve Ticaret Borsamızı ziyaret ettik. Şuanda da Oğuzeli Belediyemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Tabi Oğuzeli Belediyemizin bizim için ayrı bir önemi var. 30 Mart seçimlerinde MHP’nin büyük bir gayret ve başarı göstererek aldığı yerdir burası. Tarihi açıdan da bölge için önemli bir ilçemizdir. Bu vesile ile Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına hayırlı olsun demek istedik. Bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Başkanımıza da teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

TÜRKEŞ, OĞUZELİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİOğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise ziyarette yaptığı konuşmada; “Genel Başkan Yardımcımızın ziyaretinden onur duyduk, teşekkür ediyorum kendisine buraya kadar gelerek bizleri şereflendirdi.  40 yıl önce rahmetli Babaları Başbuğumuz Alpaslan Türkeş Oğuzeli ilçemizi ziyaret etmişti. Bugün ise oğlu Sayın Genel Başkan Yardımcımız Tuğrul Türkeş bizleri şereflendirdi. Ben bu ziyaretlerinden ötürü şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş Akşam yemeğinin ardından Belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Mehmet Sait Kılıç’tan bilgi aldı. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Türkeş, Ankara’ya dönmek üzere Belediyeden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜRKEŞ, OĞUZELİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin