“BİZ KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“BİZ KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ”Büyük Birlik Partisi İslahiye Belediye Başkan adayı Malike Uludağ halka ücretsiz hizmet verecek olan düğün salonları açılış töreninde “Koltuk sevdalısı değil, hizmet sevdalısıyız” diyerek rakiplerine gönderme yaptı.

Malike Uludağ yine bir ilke imza atarak halka tamamen ücretsiz hizmet verecek olan düğün salonlarının açılışını yaptı. Açılışa yoğun ilgi gösteren İslahiyeliler Uludağ’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

“DÖNER KOLTUK GÖNDEREYİM DÖNE DÖNE OTURSUN”

Açılışta zehir zemberek konuşma yapan Uludağ, kendisine koltuk sevdalısı diyenlere ağır eleştirilerde bulundu. Uludağ, “Bu bir genel seçim değil, bu bir yerel seçimdir, seçimi genel seçim havasına sokmaya çalışanlar gaflet içerisindedir” dedi. Kendisine, seçim bürosu açılışında “ben bir koltuk göndereyim, evinin bir köşesine koysun, otursun” göndermesinde bulunan Milletvekiline tepki göstererek, “Biz koltuk sevdalısı değiliz, hizmet sevdalısıyız. Kendisi döner koltuğa alışık olduğu için ben ona bir koltuk göndereyim mecliste döne döne otursun. Onlar döne döne oturmaya alışkın” ifadesini kullandı.

“BİZ KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ”“BELEDİYE KOLTUĞUNA KADAR HACİZLİYDİ”

Uludağ konuşmasına şöyle devam etti; “Biz geldiğimizde belediye koltuğuna kadar hacizliydi. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza hem hizmet verdik hem de 18 trilyon borç ödedik. 18 trilyon borcu ödemek her baba yiğidin harcı değil. Bana koltuk sevdalısı diyen zihniyet şunu iyi bilsin ki biz buraya halkın iradesiyle geldik, diktatörlükle değil. Halk seçti, halk! Bu seçim yerel seçim, genel seçim değil! Bize kimse koltuk göndermesin biz halkın bize emanet ettiği sabit koltukta oturarak hizmet verdik. Birileri gibi döner koltukta dönerek değil!  Bizim çizgimizde yönümüzde belli. Asıl siz İslahiye Belediyesini borç içirişinde bırakan iradeye teslim olmaktan vazgeçin. Seçim zamanı bazıları açmış kesenin ağzını insanlara para dağıtıyor. Bu paraları nereden buldunuz!  Dağıttığınız parayı geriye toplamak için belediye koltuğuna oturacaksanız eğer,  bu halk buna müsaade etmeyecektir. Açılışını yaptığımız düğün salonları tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun. İslahiyeliler fikrinde düşüncesinde hürdür. Bizim vatandaşımız, halkımız, sevgili İslahiyeliler gereken cevabı size 31 Mart sabahı verecektir. Bundan hiçbir şüphem yok. Biz inandık, biz hizmet için çalıştık bundan sonrada Allah’ın izni ile Allah nasip ederse çalışmaya devam edeceğiz.”

Başkan Uludağ, halka hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizerek 21 Mart’ta saat 13.00’da Büyük Birlik Partisi genel başkanı Mustafa Destici’nin de katılımıyla yapılacak olan “Destek Mitingi ’ne” tüm İslahiyeliler’i davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“BİZ KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin