15 MADALYA İLE SU SATIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 MADALYA İLE SU SATIYOR “Avrupa Şampiyonumuz ne hallerde”

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Zeynep Yılmaz çocuklarına bakabilmek ve daha iyi şartlarda yaşamak için Gaziler Caddesinde su satıyor.

Bedensel Engelli Milli Sporcu Zeynep Yılmaz Türkiye’yi Avrupa ülkelerinde başarılı bir şekilde temsil ederek bugüne kadar toplamda ülkemize 15 madalya kazandırdı.

Gaziantep Gaziler Caddesinde su satarken gördüğümüz sporcumuzla ne kadar övünsek azdır çünkü yine Avrupa’yı sallamış.  Litvanya’da düzenlenen Avrupa bilek şampiyonasında sol bilek altın, sağ bilek gümüş madalya kazandığını söyleyen sporcu yaklaşık bir ay önce katıldığı şampiyonadan başarı ile dönmenin sevincini yaşıyor.

Su satarak iki çocuğuna daha iyi gelecek hazırlamaya çalıştığını söyleyen Milli Sporcu Zeynep Yılmaz aldığı madalyaları Türkiye’ye armağan ettiğini söyleyerek “ Ben bu güzel duyguyu size tarif edemem, Başka bir ülkede Türk Bayrağını Dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutmak çok başka bir gurur!  Ben Dünya ve Avrupa şampiyonalarında toplamda 15 madalya aldım. Devletin bana verdiği engelli maaşı ile geçinmeye çalışıyorum. İki çocuğuma hem anne hem babayım. Ben ülkemi en iyi şekilde temsil etmeme rağmen yaşam şartlarımız maalesef çok düşük. Anlayacağınız bir futbolcu ile kıyasladığınız zaman bizler gerçekten çok sıradan kalıyoruz. Halbuki Türkiye’yi yurt dışında temsil eden ve madalya kazanan sporculara destek olunması en azından hayat ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi gerekiyor. Bakın ben şuanda önümüzde ki kupalara çalışmak yerine burada su satıyorum ve ailemi ayakta tutmaya çalışıyorum. Yetkililerden sadece bizlere destek olmasını istiyoruz.

15 MADALYA İLE SU SATIYORİŞ ADAMI EKREM SAKICIYA TEŞEKKÜR EDERİM

Ben Avrupa’nın birçok şehrine gittim ve emeğimin karşılığını Avrupa’da dalgalandırdığım bayrağımla aldım. Son olarak Litvanya Avrupa Şampiyonasına giderken İş Adamı Ekrem Sakıcı sağ olsun masraflarımı karşıladı. Biz iş adamlarına bize para verin pul verin demiyoruz. Kimse de mecbur değil ama elinizi vicdanınıza koyun söyleyin “Ben 15 madalya ile iyi şartlarda yaşamayı hak etmiyor muyum?” Evim kira, iki çocuk okutuyorum ve yurt dışında ülkemi başarılarla temsil ediyorum. Sadece biraz daha önemsenmek ve biraz daha destek istiyoruz. Ben bir sporcu olarak bir spor kulübünün bana el uzatmasını istiyorum.

Türkiye’ye birçok madalya kazandıran Milli Sporcu Zeynep Yılmaz sıcakta su satmak için engelli hali ile günde birkaç kez buz almak için akülü aracı ile yaklaşık 5 km yol gidiyor ve mücadele ediyor. Yetkililerden destek isteyen sporcumuzun sokakta ki hali bizleri utandırdı Bilmem sizleri utandırdı mı?

NARKOZ HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
15 MADALYA İLE SU SATIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin