Penye,Hazır Giyim,Konfeksiyon sektörü Gaziantep’te buluşacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Penye,Hazır Giyim,Konfeksiyon sektörü Gaziantep'te buluşacakModa ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) sektör toplantısı, federasyon başkanı Hüseyin Öztürk’ün katılımıyla 21 Kasım Cuma günü Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) gerçekleştirilecek.

Toplantı ile ilgili bilgiler veren Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PEN-KON) Başkanı Mehmet Haskaya,  toplantının Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde yapılacağını söyledi.

Haskaya, toplantıda tekstil sektörünün sorunları ve geleceğinin konuşulacağını kaydederek, “Tekstilin sorunları problemleri veya geleceği hakkında her ay bir ilimizde toplantı yaparak sorunları çözmeye çalışıyoruz. Toplantımız bu ay 21 Kasım Cuma günü Gaziantep’te düzenlenecek. Türkiye’deki bütün tekstilciler hazır giyimciler kentimize gelecek. Sektörümüze nasıl güzel yön verebiliriz, daha ileriye nasıl taşıyabiliriz, yeni ihracat yollarını nasıl açabiliriz bunları tartışıp görüşeceğiz” dedi.

PENKON olarak sektörde daha kaliteli ürünler üretmek için gayret gösterdiklerini dile getiren Haskaya, “Derneğimiz kurulduğundan beri kaliteli ve katma değeri yüksek ürünler üretmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonra da bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Penye,Hazır Giyim,Konfeksiyon sektörü Gaziantep’te buluşacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin