Ahmet Uzer; “Suç işleyenin cezasını devlet verir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Uzer; “Suç işleyenin cezasını devlet verir”AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, son birkaç gündür Gaziantepli vatandaşlarla Suriyeli mülteciler arasında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Ahmet Uzer, Ölen vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Toplumları birbirine kışkırtmak isteyen bir takım kötü niyetli kişilerin olduğunu görüyoruz. Onlara asla izin verilmemelidir.”dedi.

Sorunun çözümü için sağduyu çağrısı yapan Ahmet Uzer “yaşanan olayın yansımasını bir topluma veya bütün Suriyelilere mal etmek ne insani ne de vicdani bir olaydır. Ev sahibi kira ilişkisinde istenmeyen bir durum olması hepimizi derinden üzdü. Daha büyük olayların olmaması için bütün vatandaşlarımı sağduyulu olmaya davet ediyorum.”dedi.

Ahmet Uzer, yaşanan durumun geçici olduğunu da dile getirerek, “ Vatandaşlarımızdan sabretmelerini istiyorum. İslâhiye’de çok büyük bir kamp kurulumu devam ediyor. Yetmezse ikinci bir kamp daha kurularak sorunun çözülmesi için adımlar atılacaktır. “diye konuştu.

Emniyetin verdiği asayiş aylık raporunda Suriyelilerin suça karışma oranının yüzde 4’ü geçmediğini dile getiren Ahmet Uzer; “Bu oranı yüksek tutup toplumları birbirleri ile kışkırtmaya çalışan bir takım kötü niyetli kişilerin olduğunu görüyoruz. Bu işten siyasi rant elde etmek isteyenleri biliyoruz. Unutulmasın kavga ve kargaşa üzerinden siyaset yapılmaz. Yapılan siyasetin de kimseye yararı olmaz. Zaman iktidarı ile muhalefeti ile aynı dili konuşma zamanıdır. Gaziantep’te huzuru bozmak isteyenlere asla izin verilmemelidir. Sağduyulu bir şekilde bu geçiş sürecini yöneteceğiz. Yalan yanlış haberlerle bu çok hızlı bir şekilde toplumsal harekete dönüştürülebiliyor. Suça karışmış birinin cezasını devlet verir. İnsanların sağduyulu hareket etmesi gerekiyor. Olayları kim kaşıyorsa o kaşıyanı da bulup gerekli şekilde kurumlarımız takibini yapıyorlar.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Ensar olarak muhacir olan Suriyeli kardeşlerimize misafirperverlikle yaklaşmaya devam edeceklerini, sorunun sorun yaratılarak çözülemeyeceğinin altını çizerek Gazianteplilere sabırlı olmaları çağrısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ahmet Uzer; “Suç işleyenin cezasını devlet verir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin