AKDOĞAN’DAN ENGELLİ BASKETBOLCULARA DOPHİNG!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKDOĞAN’DAN ENGELLİ BASKETBOLCULARA DOPHİNG!Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında Şanlıurfa Engelli Basketbol Takımı’nı konuk etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını yalnız bırakmayan MHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanan  maçı çiçeği burnunda yeni başkan Nurettin Özkaya, ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir ve yönetimle birlikte izledi.

MHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan, meclis üyesi adayları ile maçı tribünden izledi. Büyükşehire yeni atanan başkan Nurettin Özkaya’yı tebrik eden Akdoğan engelli sporcuların daha çok desteklenmesinin gerektiğinin altını çizerek  “Engelli basketbol takımımız bu yıl ligde başarılı bir oyun sergiliyor. Bugün onlara destek için buradayız. 87-70 maçı kazanan takımızı kutluyorum.  Engelli oyuncularımızın her zaman yanındayız.  Bizim sağlam halimizle başaramadığımızı onlar bu halde başarıyor. Onları teker teker alınlarından öpüyorum” dedi.

AKDOĞAN’DAN ENGELLİ BASKETBOLCULARA DOPHİNG!Mustafa Akdoğan, Kamil Ocak Stadyumunda oynanan maçtan galibiyetle ayrılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncularına kendi elleriyle baklava ikram etti.

Şanlıurfa Engelli Basketbol takımını 87–70 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu galibiyeti göreve yeni gelen Başkan Nurettin Özkaya’ya hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKDOĞAN’DAN ENGELLİ BASKETBOLCULARA DOPHİNG!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin