AKDORA sildi süpürdü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKDORA sildi süpürdüKonya’da düzenlenen Türkiye Hokey Federasyonu 2014 yılı faaliyet takviminde yer alan “U16 Açık alan Hokeyi Bay-Bayan Türkiye Şampiyonası” 9–13 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşti.

Gaziantep’i temsilen Şampiyonaya katılan takımlardan Akdora Gençlik ve Spor Kulübü Bayanlar ve Erkekler de yenilgisiz Türkiye Şampiyonu oldu.

Erkekler kategorisinde 16, Bayanlar Kategorisinde 11 takım olmak üzere toplamda 450 sporcunun ter döktüğü müsabakalar heyecanlı ve renkli anlara sahne oldu. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Dumlupınar Sahası ve Selçuklu Belediyesi Sentetik Çim sahasında yapılan yarı final ve final müsabakalarıyla kupalar sahiplerini buldu.

Erkeklerde nefesleri kesen final mücadelesinde Gaziantep’in 2 takımı finalde mücadele etti. Akdora GSK, rakibi Nizip GSK’yı normal süresi berabere biten maçta penaltılarla yenerek 16 Yaş Altı Açık Alan Hokeyi Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu. Bayanlar kategorisinde de yine Akdora GSK adını yenilgisiz şekilde Türkiye Şampiyonu olarak yazdırdı. Aynı zamanda Akdora GSK sporcularından Elif Küpeli şampiyonanın en iyi kalecisi seçilirken, Emre Kahraman ise şampiyonanın gol kralı oldu.

AKDORA sildi süpürdüAkdora GSK Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara ödüllerini Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari İşler Şube Müdürü Abdurrahman Şahin, TFFHGD Başkanı Eski Hakemlerden Deniz Çoban ve Müsabakaya katılan İllerin Antrenörleri takdim etti.

Şampiyona sonrası bir açıklama yapan Akdora Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cahit Çıkmaz, “Bu büyük başarıda emeği geçen teknik heyet ve sporcularımı yürekten kutluyorum. Şampiyonaya iyi hazırlanmıştık. Emeğimizin karşılığını aldığımız için mutlu ve gururluyuz. Gaziantep’imize hayırlı olsun. Bu başarımız ilk değil, son da olmayacak” dedi.

Çıkmaz, Kulüp olarak, önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan 21 Yaş Altı Erkekler ve Bayanlar Türkiye Şampiyonası için hazırlıklara başladıklarını ve bu Şampiyonada da iddialı olduklarını, Gaziantep’e kupalar ve şampiyonluklar kazandırmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKDORA sildi süpürdü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin