ARABAN GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE HAZIR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ARABAN GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE HAZIRŞehitkâmil Belediyesi tarafından Araban ilçesine yaptırılan Araban Gençlik Merkezi hizmete hazır hale getirildi.

Arabanlı vatandaşlar, Gençlik Merkezi’ni Araban’a kazandıran Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini ilçe dışına taşıyan Şehitkamil Belediyesi aynı hizmet anlayışı ile çevre ilçelere de sosyal tesis, çok amaçlı salon ve gençlik merkezi ile destek vermeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından Araban’da gençlerin ihtiyaç duyduğu Gençlik Merkezi faaliyete hazır hale getirildi. Araban’da gençlerin sosyal hayatına büyük katkı sağlayacak olan merkez aynı zamanda gençlerin boş vakitlerini faydalı işler için ayırabileceği, farklı aktivitelerin yapılabileceği bir yer olacak.  Araban’ın ihtiyaç duyduğu bir sosyal tesisin kazandırıldığını belirten Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, “Gaziantep’in her köşesine hizmet götüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçemizi de unutmayarak, gençlerimiz için bir Gençlik Merkezi yapma sözü vermişti. İnşaat üzerinde yapılan son çalışmaların ardından Gençlik Merkezi’miz hizmete girmiş durumda. Bu tesisimiz Arabanlı gençlerimize hizmet verecek ve gençlerimiz boş vakitlerini de burada geçirerek. Bu sayede derslerinde daha başarılı olacaklar. Ben bu tesisimizin gençlerimize hayırlı olmasını dilerken, bu tesisi bize kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

ARABAN GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE HAZIRARABANLI GENÇLER İÇİN BULUNMAZ FIRSAT

Gençlik Merkezi’nin Arabanlı gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını dile getiren vatandaşlar ise, ‘Araban ilçemiz hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe haline geliyor. Bunun içinde ilçemizin gelişmesi açısından bu tür sosyal tesislerin hizmete girmesi bizleri oldukça sevindiriyor. Gençlerimiz, çocuklarımız bu Gençlik Merkezi’ne gelerek, boş vakitlerini de burada geçirerek, bu sayede derslerinde daha başarılı olacaklar.  Arabanlı gençler için bulunmaz bir fırsat. Biz bu vesileyle gençlerimize ve çocuklarımıza bu hizmeti sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ARABAN GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE HAZIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin