BİLKEN YUMURTADAN GIDA SEKTÖRÜNE DESTEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİLKEN YUMURTADAN GIDA SEKTÖRÜNE DESTEKGüneydoğu Sanayisi İşadamları Federasyonu (GÜNİSAF) ile Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) işbirliği ve Bilken Yumurta sponsorluğu ile gerçekleşen “Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi yapıldı.

Bölgedeki üreticileri bir araya getirmek için Günisaf ve Gapgiad işbirliği ve Bilken Yumurta sponsorluğu ile düzenlenen Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi Zeugma Mozaik Müzesi Kültür ve Kongre Merkezinde yapıldı.

HELAL YUMURTAYA BÜYÜK İLGİ

Zirvede ilgileri üzerine toplayan Bilken Yumurta standı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Bu konuda açıklama yapan Gaziantep’te yerleşik Bilken Yumurta yetkilisi İbrahim Algın, Bölgede ticaret yapan gıda firmalarının birbirini ve ürünlerini tanıtması bakımından zirvenin çok faydalı olduğunu belirterek “Bizde sektörün daha da gelişmesi için sponsorlukla destek verdik. Bu gibi tanıtımların bölge için büyük kazanım olduğunu düşünüyoruz. Bilken Yumurta olarak her geçen gün hızla büyüyoruz. Kaliteli ve güvenilir hizmet ve üretim yapmanın bilinciyle tüketicilerimizle her zaman yan yanayız. Bu anlamda katkı sağlayan bu fuarda standımıza olan yoğun ilgiden çok menün olduk” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BİLKEN YUMURTADAN GIDA SEKTÖRÜNE DESTEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin