BİZLER HİLALİ, ONLAR BİLAL’İ SEÇTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİZLER HİLALİ, ONLAR BİLAL’İ SEÇTİMHP Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan; “biz hilali seçtik onlar ise Bilal’i seçti” diyerek, Bilal’i seçenlerin karanlığa doğru giderken, hilali seçenlerin ise aydınlığa doğru yürümeye devam ettiğini söyledi.

MHP Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan Selimiye ve Cinderesi Mahallelerinde miting havasında bir toplantı gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri “artık yeter söz senin MHP” sloganlarıyla Akdoğan’ı belediye başkanı ilan ettiler.

MHP Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, Ramazan ayının hilalle başlayıp hilalle bittiğini belirterek, biz hilali onlar ise Bilal’i seçti dedi.  Şehitkâmil’in sorunlar yumağı haline gelmiş bir ilçe haline geldiğini belirten Akdoğan konuşmasına şöyle devam etti;

“30 Mart seçimlerinin Türkiye’nin kaderi açısından önemli bir gösterge olacak. Geceyi ve gündüzü hilal aydınlatır, karanlıkları ise Bilal oğlan. Biz belediye başkan adayı olarak projelerimizi anlatmamız gerekiyor ancak 30 Mart günü Türkiye üzerinde oynanan oyunlar açısından o kadar önemli bir yere sahip ki bizler bunları da anlatmak zorundayız.  Şanlıurfa’ya Osman Baydemir getiriliyor ve Ak Parti tarafından karşısına Kahramanmaraşlı Türk bir vali aday gösteriliyor. Şanlıurfa gözden çıkarılmış ve seçimlerden sonra özerklik planları yapılıyor. Bugüne kadar Türk ve Kürt et tırnak olmuş, birbirinden ayrılamaz hale gelmiş ancak ekilen nifak tohumları ile etnik ayrımcılık yapılmaya çalışılmaktadır. Sizler 30 Mart günü vereceğiniz oylarla bu oyunu bozacaksınız. Türkiye demokrasiden uzaklaşıyor ve dikta rejimine doğru hızlı bir şekilde ilerliyor. Bugün tweet kapatıldı, facebook kapatılmak üzere, askeriyenin kapısına kilit vurulmuş durumda, emniyet darmadağın edilmiş, yargı üzerinde çirkin oyunlarla farklı mecralara çekilmeye çalışılıyor, basın susturuldu, iş adamları zulüm altında sesini çıkaramaz hale geldi.

BİZLER HİLALİ, ONLAR BİLAL’İ SEÇTİVERDİĞİNİZ OYLAR NAMUSUMUZ VE ŞEREFİMİZ OLACAK

Bizlere verdiğiniz her bir oyla aydınlığa giden yolda bir mum yakmış olacaksınız. Şehitkamil Belediyesini 30 Mart günü bize emanet ettiğinizde Kentsel Dönüşüm yerine Sosyal dönüşüm projesini uygulamaya başlayacağız. Kentsel ve rantsal dönüşümü ortadan kaldırıp, vatandaşın dişinden tırnağından artırdığı ve kendine göre yapmış olduğu evi, varsa dükkanını aldığımızda karşılık gelen değer neyse kendisini mağdur etmeden yerine mutlaka o kadar m2 ev ve dükkan vereceğiz. Alt yapılar yapılmadan kesinlikle hiçbir proje yapılmayacak, yer üstünde kesinlikle kablo olmayacak, yollar yapılacak, sitelerin içerisinde taziye evleri, evlerin altında mutlaka garajlar olacak ve hiç kimsenin aracı dışarıda kalmayacak. Bu sitelerde bacılarımızın zaman geçireceği ve evlerine katkıda bulunabileceği kurslar açılacak, çocuklarımız için halı sahasından tutun da her türlü spor tesisleri mevcut olacak. Bizler sizden emanet oy istiyoruz, eğer emanetinize hıyanet edersek 2019’da bizden geri alın. Belediye başkanı olursam seçimden seçime gelip sizlerin sorunlarını dinleyen bir başkan olmayacağım, her sene gelip mutlaka sizin sorunlarınızı dinleyeceğim. Belediye başkan yardımcılarımızın kapısı sizlere sürekli olarak açık olacak. Verdiğiniz oyları biz namusumuz ve şerefimiz üzerine sahip çıkarak sonunu kadar koruyacağız, sizlerde oyunuza sahip çıkın ve Türkiye’nin geleceğini ışık olmak için MHP’yi bir oy verin” dedi.

AKP ZULÜM İKTİDARI HALİNE GELMİŞTİR

MHP eski Milletvekili Mehmet Ay, 30 Mart seçimlerinin ülkenin bekası açısından önemine vurgu yaparken, AK Partinin demokrasi yolundan saptığını söyledi.  Ay; “AK Partinin 11 yıllık iktidarı döneminde bu ülke birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhundan ayrıldı. Ülkemiz, Sayın Başbakan’ın deyimiyle 36 etnik grubun yeniden filizlendiği bir Türkiye haline gelmeye başladı. Yolsuzluk konusunda çok büyük söylemleri ve vaatleri olan Ak Parti’nin geldiği noktayı hepimiz görüyoruz. AKP zihniyeti artık zulüm iktidarı haline gelmiştir. AK Parti iktidarı hırsızlığın, haramzadeliğin savunucusu haline gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi 30 Mart günü hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği büyük bir yükselişle üç hilali belediyelere dikecektir ve bunlardan bir tanesi de Sayın Mustafa Akdoğan’ın aday olduğu Şehitkâmil Belediyesi olacaktır” dedi.

MHP ŞEHİTKAMİL'İ FETİH ETTİ paylaşan: f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BİZLER HİLALİ, ONLAR BİLAL’İ SEÇTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin