Büyükşehir’den Bahçıvanlık Kursu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir'den Bahçıvanlık KursuGaziantep Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın her yıl düzenlediği ‘Bahçıvanlık Kursu 2014’ kayıtları başladı.

Kursun, daire başkanlığına bağlı bulunan müdürlüklerdeki peyzaj mimarları, ziraat mühendisleri, biyologlar ve teknikerlerin sunumuyla ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Teorik ve uygulamalı anlatımlar olmak üzere eğitimler iki aşamalı verilecek.

Her sene yoğun ilgi gören kursa, bitki dünyasına meraklı olanlar, bahçıvanlık bilgisini arttırmak isteyenler, üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyanlar olmak üzere her yaştan ve her kesimden kişiler katılabiliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Ersin Özbadem, park bahçeler sektöründe yer alanların bu kursa katılabileceklerini belirterek, “Kendi alanında çalışan veya bu konuyla ilgili olan insanlarımız bizim kurslarımıza kayıt yaptırıp katılabilirler. Bilgilerini ve pratiklerini yenileyip, hatta geliştirebilirler. Biz park ve bahçe alanında hizmet yapan herkese daha iyi bilgi ve donanımlı bahçıvanlar yetiştirmek istiyoruz. Bu insanlarımızın güzel parklar ve bahçeler oluşturarak Gaziantep’imize güzel hizmetler vermelerini arzuluyoruz.” bilgilerini verdi.

Kurs, 17-21 Mart 2014 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç salonunda saat 09.00’da başlayacak olup, ilgililerin 338 82 82’yi aramaları ya da http://botanik.gaziantep.bel.tr/ adresindeki başvuruları doldurmaları yeterli olacak. Kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir’den Bahçıvanlık Kursu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin