CHP HEYETİNDEN GABED’E ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP HEYETİNDEN GABED'E ZİYARETYaklaşan  genel seçimler dolayısıyla çalışmalarını hızlandıran CHP milletvekili adayları ve yönetim bu kapsamda basın kuruluşlarına da nezaket ziyareti gerçekleştiriyorlar. CHP heyeti kısa adı GABED olan Gazeteciler ve Basın Emekçiler Derneği merkezini ziyaret ettiler..

CHP  Gaziantep millet vekili   ve birinci sıra adayı Dr.Mehmet Şeker, ikinci sırayı adayı Av.MehmetGökdağ, milletvekili adayı merve Altunbaş ve il yönetiminden bazı isimler, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdükleri nezaket ziyaretlerinde  Gazeteciler ve Basın Emekçiler Derneği merkezine de ziyaret gerçekleştirdiler.

GABED Genel Başkanı Salih Dayıoğlu tarafından karşılanan CHP heyeti bir çok konuda görüş belirttiler. 7 haziran seçimlerine hayli iddialı hazırlandıklarını belirten CHP millet vekili Dr. Mehmet Şeker, bu seçimin çok daha önem taşıdığına  dikkat çekerek, seçim sonuçlarının ülke kaderinin belirlenmesinde rol oynayacağını öne sürdü..

Şeker, her seçimde ortaya çıkan sandık olaylarına karşı bu kez CHP olarak tedbir ve önlemlerin alındığını, sandık görevlilerinin eğitildiğini, geçmişte yaşanan sandık olaylarının bu seçimde yaşanmayacağını belirtti ve “CHP sandığa sahip çıkacaktır.” şeklinde konuştu..

CHP’nin emeklilere vaad ettiği iki maaş ikramiye konusunun da gerçekleştirileceğini, bunun için parasal açıdan hiç bir sıkıntının da söz konusu olmadığını vurgulayarak, ” yapılacak tek iş emeklilerin CHP’ye sahip çıkıp oy vermeleridir.CHP seçim vaadinde ne söz vermişse iktidarında onları gerçekleştirecektir.”  dedi..

GABED Genel Başkanı Salih Dayıoğlu’da  CHP heyetinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnunniyeti dile getirdi. Dayıoğlu, seçime katılan tüm siyasi partilere başarılar dileyerek, ” 7 haziran seçimleri ülkemize hayırlara vesile olsun. İnşallah seçimler olgun bir hava içerisinde geçer ve demokrasinin gereği insanlar beğendikleri partiye oy vererek bu önemli vatandaşlık görevini yerine getirirler.”  şeklinde konuştu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP HEYETİNDEN GABED’E ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin