Devlet Bahçeli, 7 Ağustos’ta Yenikapı’da olacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazar günü İstanbul Yenikapı’ da gerçekleştirilecek mitinge, CHP ve MHP liderlerini davet etmişti. O davete MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den yanıt geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak, aldığım davet uyarınca 7 Ağustos günü İstanbul Yenikapı’da milletimle birlikte olacağım.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli twitter hesabından;

bahçeli-miting

 

Bahçeli’nin  tweetlerinden bazıları şöyle;

“Bizim kanımız vatan için tozar, bizim varlığımız millet için coşar. Hiçbir çılgın, hiçbir alçak ve kiralık terör örgütü önümüzde duramaz.”

“Türkiye büyüktür, 15 Temmuz’dan bugüne 19 günlük sürede bunun sağlaması yapılmıştır. Millet güçlüdür, devlet diri ve dinamiktir.”

“15 Temmuz’dan beri Türk milleti demokrasi nöbetindedir. Ve hakkını, hukukunu, şaşmaz ve sarsılmaz iradesini savunmuştur.”

“7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingiyle 15 Temmuz’dan beri süregelen milli azim taçlandırılacaktır.”

“Millet iradesi tuttuğu demokrasi nöbetini Yenikapı’da finale taşıyacaktır. Ve dosta güven, düşmana korku salacaktır.”

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak, aldığım davet uyarınca 7 Ağustos günü İstanbul Yenikapı’da milletimle birlikte olacağım.”

 

“Şehitlerimiz müsterih, milletim emin olsun; bizim vazgeçecek ne bir çakıl taşımız, ne de teröristlere bırakılacak bir ülkemiz vardır.”

“Bu yoldan dönüş olmadığı gibi, yolculuktan pişmanlık da yoktur. Unutulmasın, ÖTÜKEN sancağı inmeyecek, SÖĞÜT ocağı sönmeyecektir.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Devlet Bahçeli, 7 Ağustos’ta Yenikapı’da olacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin