Fadıloğlu, “Demokrasiye sahip çıkacağız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yayımladığı yazılı mesajla askeri darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini şiddetle ve nefretle kınadı. Hainlerin emellerine asla ulaşamayacağını kaydeden Başkan Fadıloğlu, darbe girişimi sonucu hayatını kaybeden güvenlik güçleri ile sivil vatandaşa Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
BAŞKAN FADILOĞLU, DEMOKRASİYE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

Vatan hainlerinin emellerine asla ulaşamayacağını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türk milletinin iradesine kasteden askeri darbe girişimini kınayan yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında Türk milletinin örnek bir kenetlenmeyle demokrasiye sahip çıktığına işaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, darbe girişimi sonucu hayatını kaybeden güvenlik güçleri ile sivil vatandaşa Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Başkan Fadıloğlu, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yüce Türk milletimizin milli iradesine karşı yapılan bu darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek. Bu darbe girişimini ve darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini şiddetle ve nefretle kınıyorum. Kaynağını milletten almayan, halka hizmet amacı taşımayan hiçbir girişim bugüne kadar başarıya ulaşamamıştır, ulaşamayacaktır. Yüce Türk milletimiz, her türlü darbe girişiminin karşısında olmalıdır ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkmalıdır. Türk halkı darbe girişimi karşısında birbirine kenetlenerek tüm dünya ülkelerine örnek olacak bir duruş sergiledi.

Ülkemize ve milletimize karşı yapılan bu darbe girişimini asla tanımıyoruz. Hiçbir darbe, hiçbir kalkışma asla meşru değildir ve hiçbir şekilde savunulamaz. Milletimizin iradesine ve demokrasimize kasteden bu girişim karşılıksız kalmayacaktır.

Bizler; devletimizin, milletimizin, demokrasimizin yanındayız. Demokrasiye yapılan bu müdahale kabul edilemez. Halkın iradesiyle seçilmiş meşru hükümete karşı yapılan bu girişimin sonuna kadar karşısındayız.

Darbe girişimi sonucu yaşanan menfur olaylarda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz ile sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilerim.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fadıloğlu, “Demokrasiye sahip çıkacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin