GÖKÇEK, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÖKÇEK, ADAYLIĞINI AÇIKLADI23 Eylül Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Şahinbey İlçe Başkanlığı Olağan kongresi öncesi adaylar belli olmaya başladı. MHP Şahinbey İlçe Başkanı Av. Mustafa Gökçek tekrar aday olduğunu açıkladı.

MHP Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Gökçek, “ Kongremizin her türlü taşkınlıktan uzak, partimizin ilkelerine duruşuna uygun geçeceğinden hiçbir şüphem yok. Tüm dava arkadaşlarıma bana verecekleri destekten dolayı şimdiden teşekkür ederim. Bu bir seçim yarışıdır. Başka dava arkadaşlarımda aday olacaktır. Onlara da canı gönülden başarılar diliyorum. Her kim seçilirse seçilsin bizler bu dava için ülküdaşımızın her zaman arkasında olacağız. 1.5 yıldır yürütmekte olduğum görevim boyunca teşkilatım için elimden geleni yaptım. Bu göreve yeniden talibim. Başta rahmetli Başbuğumuz olmak üzere ebediyete intikal eden dava arkadaşlarımı rahmetle anıyorum. MHP bu günlere kolay gelmemiştir. Kendisini ülkesine milletine ve davasına adamış önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen büyük dava adamı Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye yol arkadaşlığı yapmak bizler için onurdur. Şahinbey İlçe Kongremiz 23.09.2012 tarihinde İstiklal Düğün Salonunda yapılacaktır. Tüm dava arkadaşlarım ve Gaziantepli hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

GÖKÇEK, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP Şahinbey İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Gökçek, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 400 Delegenin oy kullanacağı Olağan Kongrede herkesin aday olma hakkı olduğunu belirterek, kim seçilirse seçilsin biz her zaman dava arkadaşımızın arkasında olacağız diyen Gökçek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GÖKÇEK, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin