GTO’dan Anlamlı Farkındalık: #MESAJINIZVAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldırım: O günleri unutmayacağız, kahramanlarımızı unutturmayacağız

Gaziantep Ticaret Odası, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş gününde #MesajınızVar hashtagiyle farkındalık yaratacak.

Geçtiğimiz yıl #Şifre6317 hashtagiyle popüler sosyal medya platformu Twitter’da Trend Topic (TT) listesinde üst sıralara girerek Türkiye’de önemli bir farkındalık yaratan GTO, bu yıl da tüm Türkiye’ye Antep Harbi kahramanlarından #MesajınızVar diyecek.

GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, binlerce yıl geçse de bu topraklarda yazılan kahramanlık destanını, atalarının çektikleri zorluk ve sefaleti asla unutmayacaklarını belirterek, “Bugün bu toprakların başarısından bahsediyorsak şehrin 4’te 1’ine denk gelen 6317 şehide, binlerce isimsiz kahramana borçluyuz. Gaziantep Ticaret Odası olarak da o isimsiz kahramanları, destansı mücadelesiyle dünyanın ilk ve tek ‘Gazi’ şehri Antep’i unutturmamak boynumuzun borcu…” dedi.

Herkese hatıra kartpostal

Sosyal medya üzerinden yapacakları farkındalık çalışmasının detayları hakkında konuşan Başkan Yıldırım, “Geçtiğimiz yıl #Şifre6317 etiketiyle paylaştıkları video sonrasında tüm şehrin ve tüm kurumların sahiplenmesiyle milyonlara ulaştık. Kurtuluşun 99. yıl dönümünde de #MesajınızVar etiketiyle bir çalışma yaparak, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi yalnız Antep’i değil tüm Türkiye’yi kurtaran kahramanları anlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, “Tüm sosyal medya platformlarından paylaşımlar yapacağız ve ‘25 Aralık 1921 tarihli okunmamış 1 adet #MesajınızVar’ diyeceğiz. 23 Aralık 2020 Çarşamba günü itibarıyla www.gto.org.tr

GTO’dan Anlamlı Farkındalık: #MESAJINIZVAR

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO’dan Anlamlı Farkındalık: #MESAJINIZVAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin