Gül, “Vatandaş sağlığıyla oynayanlara, taklit ürünlere af yok”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te 2019 yılı içerisinde 25869 adet gıda denetimi yapılarak, 409 adet cezai işleme karşılık toplam 3 milyon 120 bin TL ceza uygulandı.

Pek çok alanda olduğu gibi sanayi ve ticaret alanında da adından söz ettirmeyi başaran Gaziantep’te taklit ürün üreterek haksız rekabete yol açan ve vatandaşların sağlığını tehlikeye atan ürünlerle ilgili yıl içerisinde denetimler gerçekleştirildi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, başkanlığında ilgili kurum yönetici ve temsilcilerinin katılımları ile düzenlenen toplantıda konu tüm yönleri ile ele alındı.

Vali Gül, toplantıda vatandaşların sağlığı için denetimlerin artarak devam edeceği ve aktif bir şekilde sahada olunacağı noktasında uyarılarda bulundu.

Konu kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce Gaziantep’te 2019 yılı içerisinde 25869 adet gıda denetimi yapılarak, 409 adet cezai işleme karşılık toplam 3 milyon 120 bin TL ceza uygulandı.

Taklit Tağşişten işlem yapan her bir firmaya ise 27 bin TL’den başlayan cezai işlemler uygulanarak toplamda 341 bin TL ceza yazıldığı ve denetimler neticesinde el konulan ürünlerin imha edildiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gül, “Vatandaş sağlığıyla oynayanlara, taklit ürünlere af yok”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin