İçişleri Bakanı Efkan Ala terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin bilgilerin netlik kazandığını hangi örgütü ve kim tarafından gerçekleştirildiğini kamuoyuyla paylaştı.

Bursa’da ki terör eylemini gerçekleştiren saldırganın 1992 doğumlu Eser Çali olduğunu ve PKK terör örgütü üyesi olduğuna ilişkin bilgiyi kamuoyuyla paylaşan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gaziantep’te hafta sonu meydana gelen saldırıda olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini , DAEŞ terör örğütü bağlantılı saldırı kapsamında  40 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Ala, “Bursa’da ki çalışmalar tamamlandı. PKK terör örgütüne üye kişi tarafından gerçekleştirilmiştir. Şuan 6 kişi tutukludur. 6 ilden gözaltılar oldu ama yine gözaltı ve tutuklamalar olabilir. Terör örgütü PKK ile bağlantılı kadın terörist Eser Çali olduğu kesinleşmiştir.  Gaziantep’te ki olayla ilgilide soruşturmalar devam ediyor orada da gözaltılar var ve artabilir. Dolayısıyla kısa zamanda bu menfur saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimlikleri ve örgütleriyle ilgi çalışmalar önemli bir aşamaya gelmiş ve devam etmektedir. DAEŞ bağlantılı terör örgütüyle ilişkisi olan bir saldırıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İçişleri Bakanı Efkan Ala terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin