İŞÇİ VE PATRONLAR BU FUARDA KUCAKLAŞACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞÇİ VE PATRONLAR BU FUARDA KUCAKLAŞACAKGaziantep’te 2.’si düzenlenecek olan ve yaklaşık 4 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflenen Bölgesel GAİF fuarı 14-15 Kasım tarihinde Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesinde yapılacak.

Bölgesel GAİF öncesi kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile STK temsilcileri bir araya gelerek fuar ile ilgili istişare toplantısı yaptılar. Gaziantep İhracatçılar Birliği (GAİB) ev sahipliğinde düzenlenen toplantı Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya,  Gaziantep İşkur İl Müdürü Siraç Ekin, Osmaniye, Adıyaman, Kilis İşkur il müdürleri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Aykanat ile çok sayıda STK temsilcileri katıldı.

İŞÇİ VE PATRONLAR BU FUARDA KUCAKLAŞACAK100 FİRMA STANT AÇACAK

14-15 Kasım tarihlerinde Mozaik Müzesi’nde yapılacak olan istihdam fuarı öncesi kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile STK temsilcileri fikir alış verişinde bulunmak üzere bir araya geldi. Bölgedeki bir çok ilinde katılacağı fuarın verimli geçmesi için istişare de bulunulurken, 2.’si gerçekleşecek olan istihdam fuarına katılımın yüksek olması hedefleniyor. Bir önceki fuarda 75 stant açılırken, 14-15 tarihinde yapılacak olan fuarda ise 100’e yakın stant kurulacağı belirtildi. Gaziantep’te İşkurumu tarafından istihdam fuarının devam ettirilmesi ise herkes tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

İstihdam fuarının önemine değinen Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, “3-4 yıldan beri Gaziantep fuarlar şehri olmaya başladı. Neredeyse her hafta bir fuar var. Daha önceleri fuarlar azınlıktaydı. Gaziantep son yıllarda sanayisinin dışında kültür ve sosyal yönüyle de lokomotif oldu. İlk kez Mozaik Müzesi’nde yoğun katılımla uluslararası boyutta mozaik yarışması düzenlendi. Bu çerçevede istihdam ile ilgili proje de çok güzel ve anlamlı. 14-15 Kasım’da Mozaik Müzesi’nde bölgesel istihdam fuarı olacak” dedi.

İSTİHADAMIN KALESİ GAZİANTEP OLACAK

İstihdam fuarında hedef büyülttüklerini dile getiren İşkur İl Müdürü Siraç Ekin, “Bu yıl ki yapacağımız istihdam fuarımız bölgesel olacaktır. İstihdamın Kalesi Gaziantep bu yıl çevre illere de ev sahipliği yapacak. Bölge illerimizden katılan işadamlarımız ile işsizleri bir araya getirerek şehrimizdeki istihdama katkı sunacağız. Bu fuarda 3 bin 500 kişinin istihdam edilmesini hedefliyoruz. Herkesin sunacağı fikirler bizim için çok önemli ve değerlidir. Gaziantep’te yapılacak olan bu fuar çevre illerin katılımı ile daha da güçlenecek ve sektöründe önde gelen firmalar burada işçiler ile kucaklaşacaktır. Geçen yıl yaklaşın 45 bin ziyaretçinin katıldığı GAİF’e bu yıl daha çok ziyaretçinin katılmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İŞÇİ VE PATRONLAR BU FUARDA KUCAKLAŞACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin