JANDARMA 175 YAŞINDA!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

JANDARMA 175 YAŞINDA!Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Alaettin Yavaşça Kültür Merkezinde düzenlenen tören davetlilere duygulu anlar yaşattı.

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Alaettin Yavaşça Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikler kapsamında jandarma erleri tarafından slayt gösterisi eşliğinde okunan “Asker Öyküsü” isimli şiir salondaki tüm davetlilere duygulu anlar yaşattı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra kutlama mesajlarının okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce; köklü bir tarihi geçmişi bulunan Jandarma teşkilatının 175 yıldır kendisine verilen her türlü görevi başarı ile icra ettiğini, insan merkezli yönetim anlayışıyla bundan sonra da özverili bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Kilis Valisi Süleyman Tapsız ise yurdun en ücra köşelerinde büyük bir özveriyle çalışan Jandarma teşkilatı personeli ve ailelerine teşekkür etti.

Jandarmanın 175.yıl etkinlikleri kapsamında resim, şiir ve kompozisyon dalında düzenlenen yarışmalarda; resim dalında Selahattin İyigün Ortaokulundan Meryem Sellüm, Şiir dalında Süleyman Demirel Ortaokulundan Rumeysa Çolakkadıoğlu, Kompozisyon dalında Refik Halit Kertmen Ortaokulundan Kevser Haydaroğlu 1’nci olurken öğrenciler tablet bilgisayar ile ödüllendirildi. Etkinliklerde dereceye giren öğrencilere kol saati ve fotoğraf makinesi de hediye edildi.

JANDARMA 175 YAŞINDA!Gazi Binbaşı Hüseyin Kılbaş’ın konuşması ve jandarma konulu şiirinin ardından Kilis İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan iz takip köpeği Halat’ın gösterisi izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Jandarma personelinin çalışmalarını anlatan cihaz, silah ve fotoğraflardan oluşan serginin gezilmesinden sonra Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen yemekle etkinlikler sona erdi.

Törene Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, daire amir ve müdürleri, şehit yakınları ve gaziler ile çok sayıda davetli katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
JANDARMA 175 YAŞINDA!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin