Kadınlar GTO’da hayatın ritmini tutacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar GTO'da hayatın ritmini tutacakGaziantep Ticaret Odası (GTO) AB Bilgi Merkezi ve GTO Kadın Girişimcileri Destekleme Ofisi (KAGİDO) işbirliğinde Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Hayatın Ritmi Kadınlarla Yükseliyor” isimli bir program düzenlenecek.

Gazeteci, televizyoncu ve yazar Tuluhan Tekelioğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı programda ünlü ritim sanatçısı Okay Temiz de bir konser verecek.

6 Mart Perşembe günü saat 15.30’da GTO Toplantı salonunda gerçekleşecek programın başta kadınlar olmak üzere herkese açık olduğunu dile getiren GTO Genel Sekreteri Halil Göçer program hakkında şu bilgileri verdi: “Sağlıklı bir toplum için başta kadınlarımız sosyal ve ekonomik olarak güçlenmelidir. Bu bağlamda Oda olarak toplumda bu konuda farkındalık yaratabilmek adına çalışmalar yapıyoruz. GTO olarak Dünya Kadınlar Günü kapsamında özel bir program düzenliyoruz. Hayatın Ritmi Kadınlarla Yükseliyor isimli programımızda televizyoncu ve yazar Tuluhan Tekelioğlu kadınların sosyo-ekonomik hayatın içerisindeki yeri hakkında bir konuşma yapacak. Ayrıca ünlü ritim sanatçısı Okay Temiz de bir konser verecek.”

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutlayan Göçer, programın kadın erkek tüm katılımcılara açık olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadınlar GTO’da hayatın ritmini tutacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin