“Kelebek” Gaziantep mağazası açıldı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"Kelebek" Gaziantep mağazası açıldı!Türk mobilya sektörünün en köklü firması Kelebek Mobilya’nın Gaziantep mağazası açıldı. Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener, Kelebek Mobilya Pazarlama ve Satış Direktörü Erkan Aydın’ın katılımıyla gerçekleşen açılışa çok sayıda davetli katıldı.

SİMGE TİCARET’TEN BİR İLK DAHA

Mağaza sahipleri Abdullah Kara ve Mahmut Kara’nın tek tek ilgilendiği açılış daveti Gaziantep’in seçkin konuklarını ağırladı. İbrahimli Batıkent mahallesinde açılan 3 katlı mağaza 2000 metrekare ile müşterilerine hizmet verecek.

"Kelebek" Gaziantep mağazası açıldı!Açılış töreninde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve davetlilere teşekkür eden  İşadamı Abdullah Kara;  Kelebek’in “saflıktan” hareketle oluşturduğu yeni koleksiyonlarını şehrimize taşımaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Türkiye’de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, ‘ulaşılabilir tasarımlar’  konseptini benimseyerek, sağlamlığı tasarımla harmanlıyor. Arçelik Simge Ticaretten sonra mobilya konusunda da lider marka olan Kelebek mobilyayı Gaziantep’lilerin hizmetine sunduk dedi. Mahmut Kara ise; farklı beğeniler için üretilen, uygun fiyatlarla sunulan oturma grupları, yemek odaları ve yatak odaları Kelebek’in ince ve zarif tarzıyla tamamlanarak sunuluyor. Kelebek mobilyada hem şık ve tarz olan ürünler var hem de fiyat olarak çok uygun ürünler yer alıyor şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Kelebek” Gaziantep mağazası açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin