MARKA ŞEHRİN MİMARLARI BELLİ OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MARKA ŞEHRİN MİMARLARI BELLİ OLDUDolphin Production tarafından düzenlenen “Labirentte Kaybolmayın “ konferansı ve “Marka Şehrin Mimarları” ödül töreni, üniversite öğrencileri ve sanayicileri bir araya getirdi.

Türkiye’nin tanınmış reklâm yapımcıları ve strateji uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığıkonferans, Şehitkâmil Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Konferansa, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Vali Yardımcısı Mustafa Canarslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, GTOBaşkanı Mehmet Aslan, GSO Başkan Vekili Adnan Ünverdi, OSB Başkanı Cahit Nakıpoğlu, Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ve çok sayıda davetli katıldı.

Gaziantep Üniversitesi’nin yanı sıra K.Maraş Sütçü İmam, Kilis 7 Aralık, Zirve ve Gazikent üniversitelerinden öğrenci guruplarının da yoğun ilgi gösterdiği Dolphin Production 18. Yıl Galası etkinlikleri “ Labirentte Kaybolmayın”konferansı ile başladı.

Moderatörlüğünü ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı konferansın açılış konuşmasını yapan Dolphin Production Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Gaziantep’in tarihi günlerinden birini yaşadığını söyledi. Sanayicilere yönelik düzenlenen konferansa çeşitli illerden gelen üniversite öğrencilerinin de katılmasından mutluluk duyduğunu dile getiren Özkoyuncu,” Bu konferans yeni pazarlar hedefleyen ve markalarına değer katmak isteyen sanayicilerimiz kadar öğrencilerimiz içinde önemli bir bilgi paylaşımı olacak. Öğrencilerimizin buradan elde ettikleri bilgilerışığında gelecekte iş hayatlarında sağlam adımlar atacaklarına inanıyorum”dedi.

MARKA ŞEHRİN MİMARLARI BELLİ OLDUMarka şehir olmak kadar, sürekli marka şehir kalabilmenin de önemli olduğunu vurgulayan Özkoyuncu,”Gaziantep’teki üniversiteleri bu konuda çalıştay hazırlamaya davet ediyorum. Biz bu konferansın devamı olarak niteleyebileceğimiz ikinci konferansımızı “Marka Şehrin Markaları” olarak bu yıl ekim ayında gerçekleştirmeyi planlıyoruz”diye konuştu.

“Labirentte Kaybolmayın” konferansının ilk konuşmacısı olarak kürsüye çıkan pazarlama ve strateji uzmanı Can Çağdaş, katılımcılara pazarlamanın yeni trendleri hakkında bilgiler verdi. Şahsa odaklı satışın önemine dikkat çeken Çağdaş, iyi bir pazarlamanın tüm safhalarını slâyt gösterileri eşliğinde anlattı.

Türkiye’de reklâm yapımcılığının duayenleri arasında gösterilen ve yaptığı çalışmalarla sektörde birçok yeniliğe imza atan Haluk Mesci ise,”Marka Yol Haritaları” hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususları dile getirdi. İngiltere’nin 1988 yılını marka yılı ilan ettiğini hatırlatan Mesci, 1980’den bu yana Türkiye’nin markalaşmada kat ettiği yolu çarpıcı örneklerle anlattı.

Konferansıson konuşmacısı olan Gürül gürül Öğüt ise,%100 satış garantili reklâmın nasıl yapılacağı hakkında deneyimlerini paylaştı. Bir reklâmın satış garantili olmasının yolunun doğru strateji ve doğru filmi bir araya getirmekten geçtiğini kaydeden Öğüt,” Tüm bunları mükemmel bir şekilde bir araya getirdiğiniz takdirde reklâmınızdan %100 olumlu sonuç almanız kaçınılmazdır ”diye konuştu.

Öğüt, Türkiye ve dünyada ekranlara gelen ve büyük kitlelerin beğenisini kazanan bazıreklam filmlerini de davetlilere izleterek fikirlerini aldı.

MARKA ŞEHRİN MİMARLARI ÖDÜL TÖRENİ

Konferansın ardından düzenlenen “Marka Şehrin Mimarları” ödül töreninde Gaziantep’in vizyon sahipleri ödüllerini aldı. Fikir ve düşünceleriyle müteşebbis ruha yön vererek Gaziantep’in bugün bir marka şehir olarak anılmasına katkı sağlayanların ödüllendirildiği törende, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu adına Adnan Ünverdi,ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu adına Cengiz Halil Çiçek ödüllerini aldılar.

Ödül töreninin ardından Dolphin Production’ın 18. Kuruluş yıl dönümü pasta kesilerek kutlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MARKA ŞEHRİN MİMARLARI BELLİ OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin