MHP’li Kadınlar Dündar Taşer’i unutmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığında, MHP Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan’ın sunumuyla “Bilinçli nesiller bilgili kadınlar ile mümkündür” projesi kapsamında Dündar Taşer’in hayatı anlatıldı.

Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen programa MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik, MHP Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan,  MHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat ve Kadın Kolları üyeleri partililer katıldı.

Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen programa ev sahipliği yapan MHP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat, ““Milliyetçi Hareketin temel vasfı; Türk’e zarar vermeyene müsamaha, Türk’e fayda vereni himayedir” sözlerinin sahibi dava adamı rahmetli Dündar Taşeri anlamak, anlatmak için burada toplandık” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

“Bilinçli nesiller bilgili kadınlar ile mümkündür” projesi kapsamında eğitim programları düzenleyen Kadın Kolları Başkanımız Özlem hanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Gaziantep MHP Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan, Dündar Taşer’i anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Taşdoğan, “Rahmetli Dündar Taşer’in hayatı hem kendi düşüncelerinin, hem de Türk Milliyetçiliği hareketinin karakterini ortaya koyan bir yaşam tarzıdır. O büyük bir dava adamıydı. Hayatını Türk Milliyetçiliğine ve Türklüğe adamış ve çok büyük hizmetlerde bulunmuştur. Bütün varlığını Türk Milleti’nin menfaatine adamış olan, düşüncelerinde ve önerilerinde Türk Milleti’ne en uygun fikirleri ifade eden ve bu özelliği ile bütün meselelerde çözümü Türk Milleti’nin kendisinde bulan bir dava adamı olarak Dündar Taşer’i rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

MHP’li Kadınlar Dündar Taşer’i unutmadı

Taşer’in “Türk Milleti için bayrak, devlet’tir. Bu bayrağın dalgalandığı yerde Türk hükümranlığı, ahali için ne büyük devlettir. Devlet, Türk’ün her şeyidir, onsuz olunmaz bir şeyidir. Devlet, nizam demektir. Adaletin kudreti, kahramanlık ve cesaretin mihrakı, sanat ve medeniyetin inkişafını hazırlayan örgü ve örtü, azametin müşahhas varlığıdır. Tanrı Türk’ü, bu bayrağı temsil ettiği işte böyle bir devlet için yaratmış ve vazifelendirmiştir.” Sözleri yolumuzun davamızın özetidir ve hayatımızı adadığımız davanın ta kendisidir” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

Programın sonunda MHP Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat MHP Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan’a teşekkür plaketi taktim etti.

MHP’li Kadınlar Dündar Taşer’i unutmadı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Kadınlar Dündar Taşer’i unutmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin