Öğrenciler Erciyes’e Tırmandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrenciler Erciyes’e TırmandıGaziantep Üniversitesi Dağcılık Topluluğu (GÜDAT), Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Erciyes Dağı’na zirve tırmanışı düzenledi.

Topluluk üyelerinden Murat Özbak, Faruk Karaoğlan, Ali Gözkıran, Bülent Mustafa Aydemir, İsmail Akay ve Selman Selvi’den oluşan ekibin başarılı bir tırmanış gerçekleştirdiklerini söyleyen Dağcılık Topluluğu Lideri Ömer Özlü, “Erciyes’in zirvesinde Şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandırarak, başta yüce Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

GÜDAT olarak kış zirve tırmanışlarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Özlü, Gaziantep Üniversitesinin de desteğiyle ocak ve şubat aylarında hem topluluk faaliyetleriyle hem de farklı üniversitenin tırmanış şenliklerine katılacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Öğrenciler Erciyes’e Tırmandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin