OLABİ, TÜRKİYE’DE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OLABİ, TÜRKİYE’DESuriye’de marka haline gelen Olabi Kahveleri artık Türkiye’de. Olabi Kahvesinin asit oranı düşük özel bir kahve olduğunu belirten İbrahim Halil, zaman içerisinde marka haline gelerek raflardaki yerini alacaklarını söyledi.

Yoğun kıvamı ve düşük asit oranı ile kahve severlerin ilgisini çeken Olabi Kahveleri ortaklarından İbrahim Halil, Olabi olarak zaman içerisinde geniş kitlelere hitap etmeyi planladıklarını söyledi. Halil; “Olabi kahvenin özelliklerini, kahve tiryakileri damak zevki ile ayırt edebilir. Türk Kahvesi, Espresso, Kakuleli Kahve ve değişik kahve çeşitlerimiz ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Olabi Kahvesi Suriye kökenli bir firmadır. Suriye’de marka haline gelmiş olan Olabi Kahveleri Suriye’de meydana gelen iç karışıklıktan dolayı Türkiye’ye geldi ve bizim aracılığımız ile Türkiye’de faaliyetlerine başladı.

OLABİ, TÜRKİYE’DEOLABİ, ÖZELLİKLERİ İTİBARİYLE FARKLI BİR KAHVE

Olabi, her şeyi ile farklı bir marka ve farklı bir kahve türüdür. Hindistan’dan gelen orijinal bir kahve olan Olabi kahve çifte kavrulmuş olup her şeyi ile farklıdır. Olabi Kahveleri Türkiye’de yeni bir isim olduğu için müşterilerimiz ilk geldiklerinde çekimser olarak geliyorlar ancak burada damak tadını aldıklarında memnun kalıyorlar. Hayatında hiç kahve kültürü olmayan insanlar bile burada birkaç defa kahve içtikten sonra kahve tiryakisi olup, bizim devamlı müşterimiz haline geliyor. Kahve bize direkt olarak gelir ve burada kavrulduktan sonra çekilerek müşteriye sunulur. Standımızdaki kahvelerin tamamı 2 gün arayla kavrulup tüketime sunulur. Ortalama 3 gün içerisinde bu kahvelerin tüketimi sağlandığından tezgahımızda kesinlikle bayat kahveye rastlamak mümkün değildir.

İzmir’de yapmış olduğumuz anlaşma ile Gaziantep’e bir kahve kavurma tesisi kurmayı planlıyoruz. Makinelerimiz hazırlanma aşamasında olup tesisimiz bir ay içerisinde hazır hale gelecek.Bu tesisle amacımız Olabi Kahvelerini daha taze bir şekilde müşterilerimize sunmak ve paketleme tesisiyle Olabi ürünlerini marketlerde ve büyük alışveriş merkezlerinde sunmak olacaktır. Olabi kısa bir süre içerisinde markalaşarak raflardaki yerini alacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OLABİ, TÜRKİYE’DE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin