PRİMER HASTANESİ, “Yasa dışı hiçbir kuruluşla ilişkimiz yoktur”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Özel Primer Hastanesi adının paralel yapıyla ilişkilendirilmesine sert tepki göstererek yazılı açıklama yaptı.

Primer Hastanesi Yönetim Kurulu yaptığı yazı açıklamada “Biz Özel Primer Hastanesi devletimizin kurum ve kuruluşlularına bağlı olarak faaliyetlerimizi aynı azim ve kararlılıkla sürdürerek yolumuza devam etmekteyiz” ifadelerine yer verdi.

Yapılan yazılı açıklama;

“17.07.2007 tarihinden itibaren bölgeye sağlık hizmeti sunan Özel Primer Hastanesi olarak bu güne kadar hiçbir yasa dışı oluşum, vakıf, kurum ve kuruluşlarla herhangi bir bağlantımız olmamıştır.

Özel Primer Hastanesi olarak devlet mekanizması dışında herhangi bir yapılanmayı kabul etmemiz mümkün değildir.

Biz Özel Primer Hastanesi devletimizin kurum ve kuruluşlularına bağlı olarak faaliyetlerimizi aynı azim ve kararlılıkla sürdürerek yolumuza devam etmekteyiz.

2011 yılında Gaziantep’te yerleşik özel bir vakıf üniversitesi ile afiliasyon görüşmelerimiz geçen yıl itibari ile tarafımızca sonlandırılmış ve bu üniversite ile hiçbir ilişkimizin kalmamış olmasına rağmen ismimizin hala bu oluşumla beraber anılmasından son derece rahatsızlık duymaktayız.

Tek amacı Gaziantep ve bölgeye kaliteli sağlık hizmeti sunmak olan Özel Primer Hastanesi olarak devletimiz ve milletimizin ikbali için üzerimize düşen sorumluluğumuzu daha büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle sürdürerek devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

 

Özel Primer Hastanesi

Yönetim Kurulu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PRİMER HASTANESİ, “Yasa dışı hiçbir kuruluşla ilişkimiz yoktur”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin