Prof. Dr. Cahit Bağcı Rektör Adaylığını açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı Haziran ayında yapılacak olan rektörlük seçimi için adaylığını resmen açıkladı.
Bağcı, Gaziantep Üniversitesi’nin kuruluşundan bugüne kat ettiği mesafe ile Türk bilim dünyasında önemli bir yer edindiğine vurgu yaparak üniversitenin akademik yapısının oluşumunda ve gelişiminde katkısı olan öğretim elemanlarına, idari personele ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
Rektör adayı seçiminin Gaziantep Üniversitesine ve Gaziantep’e hayırlı uğurlu olmasını dileyen Bağcı konuşmasını şöyle sürdürdü;
“ Uzun yıllardan beri mensubu olmaktan gurur duyduğum Üniversitemizde; Anabilim Dalı Başkanlığı, Bölüm Başkanlığı, Enstitü Müdürlüğü, Dekanlık, Rektör Danışmanlığı ve Rektör Yardımcılığı görevlerinde edindiğim tecrübeden hareketle, Gaziantep Üniversitesini bulunduğu konumdan çok daha ileriye taşıyabilmek amacıyla ve öğretim üyesi arkadaşlarımla yaptığım görüşmelerden aldığım değerlendirmeler ışığında rektör adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayım.
“ADAY OLAN DİĞER ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM”
Aday olan diğer öğretim üyesi arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar diler, sürecin akademik duruşun gerektirdiği etik zeminde ve karşılıklı saygı çerçevesinde yürütülmesini, sonucun birlik ve bütünlüğümüze katkı sunmasını temenni ederim.
Üniversiteler; bilimsel bilgi üretme süreçleri bakımından evrensel bilim ilkelerine göre yapılanmış, ancak zihniyet itibariyle bulunduğu yörenin önceliklerini dikkate alan ve milli bir duruşa sahip olması gereken kurumlardır. Bu vizyonun oluşturulması ise yenilikçi, dinamik, kendini sürekli güncelleyen, yönetim sistemi bakımından şeffaf, ulaşılabilir, karar alma süreçlerinde bütün paydaşların görüş, öneri ve eleştirileriyle hareket eden bir yaklaşımın benimsenmesi ile mümkün olacaktır.

Üniversitemiz hem akademik birimleri bakımından hem öğrenci sayısı bakımından hem de son yıllarda birbiri ardına her alanda yakaladığı akademik başarı bakımından gerek bölgede gerekse ülke çapında oldukça önemli bir konumdadır.
Biz; mekânın, içerisinde yaşayan insan unsuru ile anlamlı ve değerli olduğu gerçeğinden hareketle akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte Gaziantep Üniversitesini, her anlamda ve her alanda nitelikli kılma bilinci ile hareket edeceğiz. Üniversitelerarası Kurul ve Komisyon Üyelikleri görevlerinden edindiğim birikimlerim bu hareketimizin başarıya ulaşmasında rehber olacaktır.
Sözlerime Yunus Emre’nin birkaç dizesi ile son veriyor, siz değerli öğretim üyesi arkadaşlarımı Gaziantep Üniversitesini daha ilerilere taşıma yolculuğunda birlikte yürümeye davet ediyorum.

Ben gelmedim davi için
Benim işim sevi için
Dostun evi gönüllerdir
Gönüller yapmaya geldim.
Gaziantep Üniversitesinin aydınlık geleceğinde birlikte görev yapmak dileklerimle en kalbi saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Rektör Adayı
Prof.Dr.Cahit BAĞCI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Prof. Dr. Cahit Bağcı Rektör Adaylığını açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin