Saadet Gençliği Seçimlere Hazır!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Gençliği Seçimlere Hazır!Saadet partisi gençlik kolları genel sekreteri Abdullah Bozkurt Gaziantep’in şahinbey ilçesi gençlik teşkilatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaya İl gençlik kolları başkanı Ahmet Kara, Şehitkâmil gençlik kolları başkanı Fatih Eroğlu, Bölge başkanı Mustafa Akar da hazır bulundu. Ziyarette açıklama yapan Şahinbey ilçe gençlik kolları başkanı Erkan Gözübüyük nüfus olarak Türkiye nin üçüncü büyük ilçesi olan teşkilatımızın işi çok zor ama yinede seçimlere hazır en aktif bir gençlik teşkilatıyız dedi.

GİT-mediğin Yer Senin Değildir!

Saadet partisi gençlik kolları genel sekreteri Abdullah Bozkurt; 313 Genel Merkez Yetkilisi ile 957 ilçeye çıkarmaya yapıyoruz. 9 Mart’ta başlayan GİT adını verdiğimiz “Gençlik İlçe Taramaları” 28 Nisan tarihine kadar devam edecektir. Teşkilatlanma çalışmalarını en mühim çalışma olarak görüyoruz. Gençlik Kolları Genel Sekreteri Bozkurt, “Gençlik Kollarımız Saadet Partimizin hazinesidir. Bu hazineyi işlemeye ve değerini arttırmaya yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl “Gençlik Seferberliği” kapsamında tüm il teşkilatlarımızı ziyaret etmiş ve teşkilat mensuplarımızla bir araya gelmiş idik. Şimdi de ilçe teşkilatlarımıza iniyoruz. 2013 Aksiyonlarımızdan, MEB dediğimiz Kış Eğitimlerimizin ardından “GİTmediğin Yer Senin Değildir” ve “GİTGide Geliyoruz” sloganlarıyla süslediğimiz ve GİT (Gençlik İlçe Taramaları) adını verdiğimiz teşkilat aksiyonumuzu başlatıyoruz. Gördüğümüz gibi Şahinbey teşkilatımız hazır İnşaallah seçimlerde aktif rol oynayacaklardır. Gençliği olan davalar her zaman gelecek olan zaferlerin sahibi olmuşlardır. Saadet Partisi Gençliği bu manada en diri ve en canlı tabana sahiptir. Ahlak ve maneviyatın yok olduğu, gençlerin uyuşturucu, alkol, fuhuş batağına çekilerek düşünmesinin engellenmesi için çok uğraştıklarını söyleyen Bozkurt sözlerini şöyle tamamladı; Kardeşlik bağlarını güçlendirerek iman ve ihlâs ile çalışacağız yaklaşan yerel seçimlere yine damgamızı vuracağız diye konuştu. Ayrıca gençler Yavuzeli ilçe teşkilat taramasında Yavuzeli ilçesinin Bakıcılar köyünü de ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Saadet Gençliği Seçimlere Hazır!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin