SANATÇILAR “GÜZEL İNSAN” DEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANATÇILAR “GÜZEL İNSAN” DEDİGüzel İnsan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan Gaziantep Sanatçılar Derneği (GANSAD) tarafından yılın bürokratı seçildi.

GANSAD binasında düzenlenen törene AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Kültür ve Turizm İl Müdürü Salih Efiloğlu, GANSAD Başkanı Ahmet Onurlu, Adıyamanlı sanatçı Kahtalı Hamido ve Gaziantepli yerel sanatçılar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan GANSAD Başkanı Ahmet Onurlu, göreve geldiği günden itibaren halkın içinde olan ve halkın sorunları ile yakından ilgilenerek mütevaziliği ve güzelliği ile adeta herkesi büyüleyen Şahinbey Kaymakamımız sayın Uğur Turan’ı dernek üyelerinin kararıyla yılın bürokratı seçtiklerini söyledi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’a plaketini Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan verdi. Erdoğan; “Burada bulunan sanatçılarımızın tamamı halkın içinden gelmiş halk tarafından sevilen ve onlarla bütünleşen dostlarımız. Bu güzel günde muhtemeş sanatçılar ile beraber olmak bizim için büyük bir onurdur.Şahinbey Kaymakamımız Uğur Turan görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atmış, işini severek yapan ve vatandaşa her konuda destek olan bir kaymakamımızdır. Çalışmaları bizi ve Gaziantep halkını çok memnun ediyor, kendisini bu çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.
SANATÇILAR “GÜZEL İNSAN” DEDİŞahinbey’de ve cennet vatan Türkiye’de güne başlamak ne güzel diyerek sözlerine başlayan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan tüm sanatçıları selamladığını ve önlerinde saygıyla eğildiğini söyledi. Turan; “ beni yetiştiren ana ve baba vatanın için çalış, kalp kırma, gönül kırma daima insanları sev, onlarla ilgilen, vatanını sev, büyüğünü küçüğünü bil, özünü ve değerlerini, bayrağını unutma diyerek yetiştirdi. Gönül insanı ol kapını ve gönlünü aç dedi. Türküyle, kürdüyle, alevisi ve  sünnisi ile ne olursa olsun sev dedi. Benim için en büyük hediye insanların yüzünün gülmesidir. Allah Türkiyeye ve Türk milletine zeval vermesin. Sanatçılar bizim en büyük değerlerimizdir. Onlar ülkemizin olmazsa olmazlarındandır. Bu anlamlı hediye için herkesten allah razı olsun” dedi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan aldığı bu anlamlı plaket karşısında duygulu anlar yaşadı.

GANSAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından Kahtalı Hamido sahne alarak katılımcıları coşturdu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANATÇILAR “GÜZEL İNSAN” DEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin