Seçkin Koleji öğrencisinin, öğretmenine yazdığı mesaj ikincilik getirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğretmenler Günü nedeniyle Türkiye genelinde düzenlenen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı tarafından da desteklenen “Öğretmenime Sevgilerle” konulu mesaj yarışmasında Özel Seçkin Anadolu Lisesi 11- A sınıfı öğrencilerinden Berkay Yıldırır’ın mesajı 693 okul ve 3697 mesaj arasından 640 oy alarak ikincilik kazanmıştır.
Öğrenci Berkay Yıldırır’ın Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi edebiyat öğretmenlerinden Pınar Albayram için yazdığı mesajda şu cümleler yer almaktaydı:

“Öğretmen bir ağaç gibidir. Bazı öğretmenler kış mevsiminde kalmıştır ve yaprakları yoktur. Bazı öğretmenler de baharın güzelliklerini yansıtır. İnsana neşe, bilgi umut ve güzel anılar verir. Ben de sizin sayenizde yaşadığım baharı anlatacağım. Herkesin olduğu gibi benim de hayallerim var. En büyük hayalim kendi sosyal yardım vakfımı kurabilmek. Okula bununla ilgili bir proje götürdüm ve hocalarımın da verdiği desteklerle kabul edildim. Bana bu konu da her zaman yardımcı oldular. Okulun önünde bir sunum yapmam gerekiyordu. Korkuyordum, heyecandan ölüyordum. Başarısız olur muyum acaba diye düşünüyor tir tir titriyordum. Ama hocam sahnenin arkasındaydı. Tüm öğrencilerin önünde konuşurken sanki yapabilirsin, iyi gidiyorsun, oldu bu iş gibi sözleri kulağıma fısıldıyordu. Hocam sayesinde dimdik durmuş ve başarmıştım. Sunumdan sonraki o bakışları gururluydu. Hayatımın sonuna kadar hatırlayacaktım o bakışları. O an anladım ki bir öğretmen yeri geldiğinde insanın en büyük destekçisiydi. Çocuğunun, kardeşinin ve belki de hiç tanımadığı birinin mutluluğuna sevinen bir anneydi, babaydı, ablaydı… İşte öğretmenim bu şekilde benim hayatıma büyük bir iz bırakmış, hep saygıyla, sevgiyle ve o bakışlarıyla anacağım kişi olmuştu. Kısacası bana baharı yaşatan insandı. Umarım sizde öğretmenlerinizin baharda çiçek açan bir ağaç olduğunu unutmazsınız. O ağaçtan bilgi, umut ve neşe anlamında yararlanırsınız. Hep bahar mevsimindeki güzel anılara… Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun !”
Elde edilen başarı ile ilgili olarak Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Sevgi Tezgör; “Öğrencimiz Berkay Yıldırır’ın öğretmenine yazdığı mesajla ikincilik kazandıran mesajı için öğrencimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçkin Koleji öğrencisinin, öğretmenine yazdığı mesaj ikincilik getirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin