ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SAKAL-I ŞERİF’İ ZİYARETE AÇTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SAKAL-I ŞERİF’İ ZİYARETE AÇTIŞehitkamil Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) mübarek Sakal-ı Şerif’ini vatandaşların ziyaretine açtı. Sakal-ı Şerif’i görmeye gelen binlerce vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu.

Şehitkamil Belediyesi,  Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde, Çıksorut Mahallesi’nde bulunan Arif Nihat Asya Lisesi bahçesinde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) mübarek Sakal-ı Şerif’ini vatandaşların ziyaretine açtı. Peygamber Efendimizin (sav) Sakal-ı Şerif’ini görmek isteyen genç, yaşlı, kadın, çocuk herkes alana akın etti. Tasavvuf müziğiyle okunan ilahiler eşliğinde vatandaşlar, Sakal-ı Şerif’i ziyaret ederek, duygu dolu anlar yaşadı. Sakal-ı Şerif ziyareti gece geç saatlere kadar devam ederken, vatandaşlar, Sakal-ı Şerif’i görmek için uzun kuyruklar oluşturdu.  Sakal-ı Şerif’i görmeye gelen vatandaşlar, bu mutluluğu herkesin yaşamasını tavsiye ederek, “Şehitkamil Belediyemiz bugün Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in (sav) mübarek Sakal’ı Şerif’ini bizlerin ziyaretine açtı. Hamd olsun bizlere böylesine anlamlı bir hizmeti sunan Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır görmek istediğimiz Sakal-ı Şerif bugün mahallemizde binlerce insanımızla görme imkanı bulduk. Bu manevi duyguyu anlatmak mümkün değil. Kalbimiz şuan heyecan ve büyük bir mutluluk içerisinde. Peygamber Efendimiz ’in mübarek Sakal’ı Şerif’ini görmek bizim için büyük bir şeref oldu. Allah herkese Peygamber Efendimizin mübarek Sakal-ı Şerif’ini göstermeyi nasip etsin. Allah bu organizasyonu yapanlardan da razı olsun” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SAKAL-I ŞERİF’İ ZİYARETE AÇTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin