TAŞDOĞAN’dan kongreye davet

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, 21 Mayıs Pazar günü yapılacak olan il kongresi öncesi bir basın açıklamasında bulunarak, partilileri kongreye katılmaya davet etti. Taşdoğan aynı zamanda 19 Mayıs mesajında da bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, 21 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Onat Kutlar Salonu’nda yapılacak olan il kongresinde bütün partililer ve Gazianteplileri kongre salonunda heyecanlarını paylaşmaya davet etti.
Yaptığı açıklamada Taşdoğan, ” Dünya tarih sahnesinde farklı bir ülkenin boyunduruğu altında bulunmayı asla kabul etmeyen yüce Türk Milleti, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile sembolleştirdiği kahramanlık destanların başlangıcını yaptığı 19 Mayıs 1919 günü, Türk tarihinin önemli kilometre taşlarından biridir. Bu münasebet ile aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını tebrik ediyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.  Allah’ın izniyle, 21 Mayıs Pazar günü Onat Kutlar Salonu’nda yapılacak olan MHP Gaziantep İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu mutlu günümüzde partili dava arkadaşlarımızı ve değerli Gaziantep halkını, kongremizde mutluluğumuz ve heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum. 21 Mayıs 2017 Pazar günü, Onat Kutlar Salonu’nda gerçekleştireceğimiz kongremizin, öncelikle partimize, bu yola gönül vermiş dava arkadaşlarımıza ve genel itibari ile de Ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TAŞDOĞAN’dan kongreye davet

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin