ÜLKÜCÜ İŞÇİLER GAZİANTEP ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkücü İşçiler Derneği üyeleri Gaziantep şehitliğini ziyaret ederek şehitler için dua etti.
Gaziantep Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ökkeş Şentürk ve ülkücü işçiler Gaziantep Şehitliğini ziyaret ederek terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler için Kuran-ı Kerim okuttular.
Ülkücü işçiler tarafından düzenlenen anlamlı ziyarete MHP Gaziantep İl Başkanı A.Muhittin Taşdoğan, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel, MHP Kadın kolları başkanı Güler Dindar’da katıldı.
Ülkücü İşçiler başkanı Ökkeş Şentürk son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetleyerek ülkenin içinde bulunduğu durumun çok iyiye gitmediğine işaret etti.
Şentürk okunan duaların ardından, “Çözüm süreci boyunca güçlenen PKK terör örgütünün Türk askerine ve polisine karşı düzenlediği haince kalleşçe saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimizin yakınlarına sabır diliyorum. Mekânları cennet olsun… Ancak bizler bu saldırıların devam etmesinden ve Türkiye’nin iç savaşın eşiğine gelmesinden tedirginiz. Bu ülke sahipsiz değildir. Bizler vakti zamanı geldiğinde vatanımız için canımızı seve seve veririz. Bu durumdan kendilerine pay çıkarmaya çalışanlar da şehitlerimizin kanında bir gün elbet boğulacaktır. Bizler bir ölür bin diriliriz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜLKÜCÜ İŞÇİLER GAZİANTEP ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin