ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ülküci İşçiler Derneği üyeleri muhtaç aileleri Ramazan ayında unutmadı yardım elini uzattı.

Gaziantep Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ökkeş Şentürk ve üyeler ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek gıda yardımında bulundu.

Şentürk, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yaparak, “Yardıma muhtaç ailelerimize biz işçiler olarak elimizi uzattık. Bir nebzede olsa dertlerine derman olmak istedik. Ekonominin geldiği noktada asgari ücretle geçinmek ne kadar zordur bilmeyen yok. İşçilerimizin evlerine götürecekleri ekmek parası için, döktükleri alın terinin karşılığını alamaması bizleri derinden üzüyor.
Din İşleri Yüksek Kurulu en düşük sadaka-i fıtır miktarını 11.5 olarak tespit etti. Otuz günde sadece bir öğün aylık toplamda 350 TL yapar. Yani bir evde en az 2 kişi yaşasa ayda bir öğün için 700 TL harcaması gerekiyor. Peki bir ailenin geçinebilmesi için kira,elektrik,su vb. zorunlu geçim giderleri ne olacak? Ben tüm işçilerimizin Ramazan ayını kutluyorum. Allah yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin. Kimse aç ve açıkta kalmasın. Biz her zaman işçilerimizin yanındayız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin