ÜNLÜ KOMEDYEN ESPRİLERİ İLE GÜLDÜRDÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÜNLÜ KOMEDYEN ESPRİLERİ İLE GÜLDÜRDÜÜlker “Bizim Yağ” sponsorluğunda Türkiye genelinde marketleri gezen Yavuz Seçkin bu hafta Gaziantep’e gelerek marketleri gezdi. Seçkin yaptığı esprileriler ile dikkatleri üzerine topladı.

28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, Yavuz’un Minibüsü adlı programıyla Radyo Klas’ta yayın hayatına başlayan Seçkin, Gaziantep’te vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılandı. Karşısında ünlü komedyeni görenler kısa süreli bir şaşkınlığın ardından hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Narkoz Haber Gazetesi’ne kısa bir açıklama yapan Seçkin “Gaziantep demeyin bana! Gaziantep müthiş bir yer ve üç günde oldukça kilo aldım. Sabah yediklerimi henüz eritemedim ve şimdiden aklım akşam yiyeceğim yemeklerde” diyerek Gaziantep yemeklerine övgüler yağdırdı. Gaziantep çok büyük ve güzel bir şehir burada yaşamak ayrıcalık olsa gerek diyen ünlü komedyen Gaziantep’te olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. “Alışveriş keyfine keyif katıyorum” diyerek espriler yapan Yavuz Seçkin market çalışanları ile tek tek fotoğraf çektirdi. Zaman zaman kasiyer olan Seçkin alışverişe gelenlere ÜLKER ürünlerini tavsiye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜNLÜ KOMEDYEN ESPRİLERİ İLE GÜLDÜRDÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin