Vicdansız anne bebeğini çöpe attı !..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vicdansız anne bebeğini çöpe attı !.. Gaziantep’te yeni doğan ve erkek olduğu öğrenilen bebek henüz kimlikleri belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından çöp poşetine konularak sokağa atıldı. Yeni doğan bebeği çöp poşeti içerisinde sokağa attılar.

Alınan bilgiye göre, Kahvelipınar Mahallesi, 3 nolu sokak içerisinde çöplerin bulunduğu kovalarının yanındaki bir poşetten ses geldiğini gören mahalle sakinleri kedi zannederek poşeti açtı. Ancak poşeti açtıklarında içinde yeni doğmuş ve halen kanlar içerisinde bir bebek olduğunu gören mahalle sakinleri durumu hemen polise bildirdiler.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken bebek olay yerine çağrılan ambulansla Gaziantep çocuk Hastanesi’ne götürüldü. Bebeğin hastanede yapılan muayenesinde yeni doğduğu ve göbek kordonunun bile halen üzerinde olduğu tespit edildi.

Bebek hastanede tedavi altına alındı.

Bu arada, polis bebeğin bırakıldığı yerde incelemelerde bulunurken, mahalle sakinleri ise,” Bu tam bir vicdansızlık. İnsan kendi dünyaya getirdiği evladını nasıl böyle sokağa atar” dediler.

Polis, bebeği sokağa atan kişi ya da kişilerin bulunması için çalışma başlattı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vicdansız anne bebeğini çöpe attı !..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin