Dereceye giren öğretmenler ödüllendirildi

featured
Dereceye giren öğretmenler ödüllendirildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dereceye giren öğretmenler ödüllendirildi

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından 6 farklı branşta organize edilen turnuvalarda 652 öğretmen yarıştı. Dereceye giren öğretmenleri tebrik eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğretmenleri çeşitli armağanlarla ödüllendirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Göl Kafe Restoran’da düzenlenen Spor Etkinlikleri Ödül Töreni’ne; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Mehmet Ali Korkmaz, Fatih Ermeydan ve öğretmenler katıldılar.
Öğretmenlerle birlikte öğlen yemeği yiyen ve kendileriyle yakından ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, günün anısına her öğretmen ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 1-20 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenledikleri Geleneksel Öğretmenler Arası Spor Müsabakalarına toplam 652 öğretmenin katıldığı bilgisini paylaştı.
3×3 Basketbol Turnuvası, Peçiç Şenliği, Öğretmenler Arası Paintball Şenliği, Öğretmenler Parkurda Etkinliği, Hızlı Satranç Turnuvası, Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nda dereceye giren öğretmenleri tebrik eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, dereceye giren öğretmenleri; kahve makinesi, kupa ve madalya ile ödüllendirdi.

Programda konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, “Eğitimde burada görmüş olduğum çok güzel bir şey var. Gerçekten Şehitkamil’de sen, ben yok; biz varız. Herhangi bir işte sadece Kaymakamlık, Milli Eğitim değil; belediyeler de var yanımızda. Her zaman bizimle birlikteler. Bazen bizim yapacağımız şeyi bizden önce düşünüyorlar. Bu yüzden Şehitkamil Belediyemize, Belediye Başkanımız ile çalışma arkadaşına çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir iş birliği içerisinde eğitimle alakalı çok güzel işler yapılıyor. Bu şehirde, bu ilçede öncelikle çok ilgili bir belediyemiz, çok profesyonel bir milli eğitimimiz var. Belediyemizin de destekleri ile birlikte inşallah eğitimde güzel yerlere geleceğiz. Ben, bu organizasyonu tertip ettiği için değerli Belediye Başkanımıza, ekibine, milli eğitimimize teşekkür ederim. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

“Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz”

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Göreve geldiğimiz andan itibaren kurumlar arası iş birliğini en üst düzeyde tutmayarak gayret gösterdik. Tabii bu tür etkinlikler aslında daha sık olsa, daha fazla bir arada olsak çok daha iyi ama sizlerle kabul edersiniz ki Gaziantep çok dinamik bir şehir. Yoğun bir şehir iş yükü çok fazla bir şehir. Bundan dolayı ancak böyle özel günlerde bir araya gelebiliyoruz. Allah, emeklerinizi zayi etmesin. Kaynak, milletin kaynağıdır. Kaynak, milletin evladına hangi noktada hizmet edecekse orada varız, diyoruz. Yaklaşık bundan 10 sene öncesinde özellikle aile merkezlerimizde anaokullarını başlatmada Milli Eğitim Müdürlüğümüz bize büyük destek verdiler. Şu anda 60’ın üzerinde şubede okul öncesi eğitim veriyoruz. Hatta buradan artık daha ileri noktaya giderek aslında yeni bir imar düzenlemesi yaptırarak büyük sitelerin içerisinde okul öncesi eğitim verilebilecek ortam hazırlamaya çalışıyoruz. Okul öncesi eğitimi önemsiyoruz. Bunun yaygınlaşması için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ben, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Öğretmenler için çok güzel şeyler planladı

Programda konuşan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, “Yaklaşık 15 yıldır, Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun geldiği günden bugüne kadar yapıp ettiklerine şahidim. Açıkçası konuşmak gerekirse öğretmene özel bir sevgisi vardı o zamandan bugüne. Öğretmenleri, hep güzel bir yere koydu. Öğretmenler için çok güzel şeyler planladı. Başkanımızın, öğretmenlere olan muhabbeti, sevgisi, eğitimi olan bakış açısı bir sonraki yıla yetişecek olan, öğretmenlerin anısına, “Öğretmen adını taşıyan bir okul yapayım” dedi. Başkanıma, öğretmenlerimize bu güzel destekleri, muhabbeti için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dereceye giren öğretmenler ödüllendirildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin