YAĞMULA GELEN FELAKET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YAĞMULA GELEN FELAKETGaziantep’te şiddetli yağışlarla birlikte birçok yerde su baskını meydana gelirken bazı mahallelerde toprak kayması sonucu araçlar perte çıktı.

Gaziantep’te iki gündür etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü,  yardım için çok sayıda vatandaş telefonla arayarak yardım istedi.

Kent merkezinde trafik felç olurken bazı mahallelerde toprak kayması meydana geldi.  Yeni imara açılan bölgelerde meydana gelen felaket vatandaşı çileden çıkardı.

Gaziantep’te 2 gündür aralıksız süren yağmur şiddetini arttırdı. Şiddetli yağmur Ensar Sitesi sakinlerini kötü vurdu. Yağmurla birlikte kayan toprak ve taş yığını araçların üzerine düştü. Araç sahipleri olay karşısında şoka girdi ve yetkilileri aradı. Gelen zabıta ekipleri tutanak tutarak olay yerinden ayrıldı. Karataş, 60.yıl mahallesini birbirine bağlayan yol yağmurla birlikte tam bir cehenneme döndü.

YAĞMULA GELEN FELAKETTutluk, Karataş arasında yaşayan vatandaşlar sorunlarına çözüm bulamayınca siyasilerden yardım istedi. Mahalle sakinleri MHP Şahinbey Belediye Başkan adayı Burhan Gündüz’ü aramasıyla olay yerine ulaşan Gündüz gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Yardım isteyen vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.  Sıfır model yeni araç alan vatandaş sabahtan beri Gaski’yi arıyoruz, belediyeleri arıyoruz, bu şekilde düzensiz binalar yapılırsa olacağı bu diyerek feryat etti. MHP Belediye başkan adayı Burhan Gündüz daha sonra Ensar sitesi sakinlerini ziyaret etti. Yağmurla gelen felakette yapılan hataların bedelini vatandaşımız ödüyor diyen Gündüz, “Allah’tan gelene diyecek sözümüz yok ancak bu felaketin sorumluları belediyelerdir. Yeni yapılan yeni inşaa edilen mahallere bu yağıştan daha çok etkilenmiştir. Moloz yığınları şiddetli yağışla birlikte evlere ve yollara kadar gelmiştir. Vatandaşımızın mal kaybı çoktur. Geçmiş olsun!” dedi. Gündüz , vatandaşları “mala gelsin cana gelmesin” diyerek teselli etmeye çalıştı.

Aralarında imarlı mahallelerinde bulunduğu 20’ye yakın mahalle sular altında kaldı. Tutluk, Karataş, 60.yıl, 75.yıl, Aydıntepe, Sanayi Sitesi, Güneş, yeni et halinin yanı sıra, Atatürk, Emek mahalleleri de aşırı yağışlardan nasibi aldı.

YAĞMULA GELEN FELAKETYAĞMULA GELEN FELAKET

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YAĞMULA GELEN FELAKET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin