YILIN AKADEMİSYENİ PROF. DR. MEHMET MUTAF

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YILIN AKADEMİSYENİ PROF. DR. MEHMET MUTAFGaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Bilimler Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Mehmet Mutaf Narkoz Sağlık Dergisi tarafından “Yılın Akademisyeni” seçildi.

Yılın Akademisyeni seçilen Prof. Dr. Mehmet Mutaf 18 yıl sonra Narkoz Sağlık Dergisi Ödül töreninde “Ayşa” Klibinde oynayan manken ve sunucu İpek Tanrıyar’la buluştu.

Narkoz Sağlık Dergisi Sağlık Ödülleri töreninde bir araya gelen ikili yıllar sonra buluşmanın sevincini katılımcılarla paylaştı. Yılın Akademisyeni seçilen Mutaf ödülünü sunucu İpek Tanrıyar’ın elinden aldı. Prof. Mehmet Mutaf, Ödül törenini düzenleyen Narkoz Sağlık Dergisi ekibine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin Gaziantep’te şehrin ileri gelenlerin tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi.

“Dünyada mümkünse Gaziantep’te Mümkündür”

“ Dünya da mümkünse Gaziantep’te mümkündür” sloganıyla tüm dünyanın dikkatini Gaziantep’e çekmeyi başaran Prof. Dr. Mehmet Mutaf Onat Kutlar Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde büyük alkış aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YILIN AKADEMİSYENİ PROF. DR. MEHMET MUTAF

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin